Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu rata înscrierile la Gala de Excelenţă a Comunităţii Brăilene!

* până pe 23 noiembrie mai puteţi face nominalizări la gala ce are ca scop recunoaşterea activităţilor, proiectelor, programelor şi personalităţilor care fac din Brăila un oraş mai bun, fiind organizată la iniţiativa Forumului Tinerilor

 

 

Cunoşti o persoană, un proiect sau o activitate care a avut un impact asupra comunităţii brăilene? Atunci nominalizează-i la Gala de Excelenţă a Comunităţii Brăilene! Organizată de Forumul Tinerilor Brăila, gala este un eveniment de recunoaştere a iniţiativelor care au adus o schimbare în bine în judeţul nostru, un barometru al faptelor bune, un mijloc de întâlnire, recunoaştere şi promovare al proiectelor şi persoanelor care se implică pentru a face din Brăila un oraş mai frumos. Iar pentru că în Brăila se întâmplă multe lucruri bune, organizatorii au decis să prelungească termenul de înscrieri până, sâmbătă, 23 noiembrie, inclusiv.

Gala de Excelenţă a Comunităţii Brăilene este împărţită în 14 categorii, după cum urmează: Educaţie, Mediu, Implicare civică şi voluntariat, Sănătate şi stil de viaţă sănătos, Sport, Artă şi cultură, Incluziune socială, Antreprenoriat şi sustenabilitate, Justiţie şi protecţie socială, Agricultură, Turism, Educaţie Informală, IT şi Robotică şi Popularitate. Dacă ştiţi că aţi făcut o faptă bună care a contat, o activitate realizată în judeţul Brăila care a adus o schimbare, completaţi formularul şi puteţi fi câştigători!

Înscrierea proiectelor se face exclusiv online, prin completarea formularului de înscriere. Acesta poate fi accesat pe website-ul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3sDlkegbN4IyeiuFSYC-EOaBqKNq3vYoR20j2JSiCImzonw/formResponse

Deşi ne desfăşurăm activitatea, cu preponderenţă, într-un anumit domeniu, viaţa noastră este într-un mod puternic influenţată de activităţi desfăşurate în arii conexe, cu care ne intersectăm zilnic şi cărora le datorăm, la finalul zilei, calitatea vieţii noastre noastre. Sunt domenii care ne-au influenţat formarea şi care modelează standardele de viaţă. Prin aceaste categorii ne dorim să premiem oamenii care au adus o schimbare pozitivă, au creat o valoare adăugată în acele arii pe care cu toţii ne dorim să le vedem dezvoltate la cele mai înalte standarde”, ne-a declarat Gabriel Ion, preşedintele Forumului Tinerilor Brăila.

Proiectele vor fi jurizate de reprezentanţi ai societăţii civile şi sectorului non-guvernamental brăilean, manageri din diverse domenii de activitate, reprezentanţi ai instituţiilor, jurnalişti, profesori, bloggeri etc.

Organizatorii precizează că la categoria “Premiul de Popularitate” vor fi înscrişi participanţi de la cele 14 categorii, iar brăilenii îşi vor vota câştigătorul.

Implică-te! Nominalizează un proiect care a adus o schimbare în comunitate!

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii