Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"NU" pe buletinul de vot, este indemnul democratilor

Democratii braileni si-au stabilit planul de atac pentru campania electorala de sustinere a presedintelui suspendat Traian Basescu.
Liderul PD Horia Vasioiu a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca membrii partidului vor participa la actiunile care se vor desfasura la nivel national, dar vor organiza intilniri cu oamenii si pe plan local.
"Eu voi participa pe 4 mai, la Colegiul Director care va aproba strategia de campanie, iar pe 5 mai are loc Consiliul National de Coordonare la Bucuresti, la care participa in afara de membrii Organizatiei Judetene si primarii si viceprimarii PD, deci in total 38 de persoane", a spus Vasioiu.
Primul miting de amploare va avea loc duminica, 6 mai, la Constanta, unde vor merge peste 1000 de persoane de la nivel local, membri PD sau sustinatori ai presedintelui suspendat. La acest eveniment este asteptat si Traian Basescu.
Presedintele PD Braila a precizat ca se vor organiza intilniri cu oamenii si pe plan local atit la nivel de municipiu, cit si in orasele din judet si in citeva dintre comune.
"Nu mergem in toate comunele, dar vom face o zonare a localitatilor limitrofe, astfel incit oamenii din satele unde nu ajungem noi sa poata veni la intilnirile din cea mai apropiata comuna. Vom merge la Gradistea, Gemenele, Zavoaia, Gropeni, Faurei, Ianca si Insuratei", a spus Vasioiu. De asemenea, pina pe data de 19 mai, cind are loc referendumul, la Braila se va organiza si un miting de care se ocupa insa Organizatia Municipala a PD.
Horia Vasioiu nu se teme ca celelalte partide de la nivel local, anti- Basescu, vor tulbura in vreun fel campania electorala derulata de PD. "Noi nu ii vom tulbura pe altii, vrem sa facem o campanie pozitiva, sa determinam lumea sa spuna "Nu" pe buletinul de vot", a incheiat liderul democrat.
Categorie articol: 

Comentarii