Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu ne intereseaza nici un jucator, decit in momentul in care va pleca cineva"

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, luni, ca gruparea pe care o conduce va fi interesata sa transfere un fotbalist doar in momentul in care unul dintre jucatorii antrenati de Mircea Rednic va pleca la o alta echipa.
"Am stabilit lotul si pregatirea. Totul este conform planului. Nu pleaca nimeni si nu vine. A venit Claudiu Niculescu. Se pare ca nu ne vom putea baza pe Bratu pentru 2-3 luni si atunci a venit Claudiu Niculescu. Cel mai mare transfer al nostru din aceasta iarna este revenirea lui Ianis Zicu. Interesul pentru Karamian nu este real. Am spus ca nu ne intereseaza nici un jucator, decit in momentul in care va pleca cineva. Vom gasi un inlocuitor", a spus Borcea dupa intilnirea avuta cu antrenorul Mircea Rednic la sediul clubului.
Oficialul gruparii bucurestene spune ca negocierile pentru transferul lui Adrian Ropotan la Dinamo Moscova au intrat in impas cind Dinamo a cerut suma de 3 milioane de euro: "Negocierile pentru Ropotan au intrat in impas pentru ca noi nu vrem sa renuntam la plata TVA-ului. Noi vrem suma de trei milioane de euro, cu tot cu TVA. Daca va pleca el, atunci vom discuta de veniri".
In ceea ce il priveste pe portarul Bogdan Lobont, Borcea spune ca nu se pune problema unui transfer al acestuia la o echipa din estul Europei. "De Lobont vorbesc tot timpul. El are contract si a spus ca nu vrea sa plece de la Dinamo. Daca va fi o echipa importanta, o echipa mare si va fi bine pentru el, atunci da, poate pleca. Dar indiferent cit ii va da o echipa din est nu va pleca", a mai spus Borcea.
Presedintele gruparii din Soseaua Stefan cel Mare spera ca echipa antrenata de Mircea Rednic sa cistige titlul de campioana si sa poata obtine mai mult de un punct in Liga Campionilor, atit cit a reusit Steaua in acest sezon. "Nu vreau sa discutam despre Liga Campionilor acum, vreau sa luam campionatul si apoi vom vedea. Sigur nu vom face un punct. Nu e rusinos, pentru ca important e sa ajungi acolo. La infrastructura care exista in Romania, nu este rusinos", a mai spus Borcea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii