Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu mai am treabă cu fotbalul"

* salariul antrenorului pe care-l va alege va fi normal, de 250-300.000 maxim, iar prima de campionat de 1 milion * Becali a mai declarat că, ieri, a băut o cafea cu antrenorul Victor Piţurcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, ieri, că, din sezonul următor, nu va mai avea treabă cu fotbalul, antrenorul urmând să răspundă de transferurile de jucători, precum şi de rezultatele echipei. "Mai fac eu transferuri? De acum, cine vine antrenor răspunde, nu mă interesează. Eşti plătit în funcţie de rezultate, iei campionatul, un milion primă. Nu iei, nu iei primă. Tu faci transferuri, tu faci tot. În afară de salariu, dacă nu faci performanţă, asta e. Gata, eu nu mai fac nimic, cravata la gât, pac batista la piept, la meci şi cu asta basta. Aşa, frumos, şi vin la meci, nu mai am treabă cu fotbalul. Salariul va fi normal, de 250-300.000 maxim, şi prima de campionat de 1 milion şi nu mă mai interesează", a spus finanţatorul.
În ceea ce priveşte postul de preşedinte, Becali a menţionat că actualul conducător al FC Braşov, Dinu Gheorghe, a pus condiţia să fie numărul 1 în club pentru a accepta să vină la Steaua. "Ce condiţii să pună Dinu Gheorghe? Să fie numărul 1 în club... numărul doi adică. Argăseală nu se poate să plece", a spus Gigi Becali, care a dezminţit că Dinu Gheorghe ar condiţiona venirea sa la Steaua de numirea lui Gheorghe Hagi ca antrenor.

Discuţii cu Piţurcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a mai declarat că a băut o cafea cu tehnicianul Victor Piţurcă, la imobilul din Aleea Alexandru, refuzând să ofere amănunte despre posibilitatea ca fostul selecţioner să redevină antrenorul formaţiei Steaua. "Piţurcă este prietenul meu, a venit să bea o cafea, Steaua are antrenor. Nu vorbim pentru că Steaua are antrenor. Nu se ştie dacă pleacă Stoichiţă de la Steaua. Când vorbesc nu e bine, de acum nu mai vorbesc", a spus Becali.
Întrebat dacă îi va invita şi pe alţi potenţiali antrenori ai Stelei la o cafea, Becali a răspuns: "Depinde, pentru că sunt unii oameni, dacă bei cafeaua cu ei, şi mai bei încă o cafea cu alţii, nu mai vin la a doua. Sunt unii foarte orgolioşi."
Gigi Becali declarase luni că se gândeşte la patru tehnicieni pentru funcţia de antrenor al echipei "roş-albastre" pentru sezonul viitor, printre aceştia numărându-se şi Victor Piţurcă. "Am gânduri despre mai mulţi. Singurul om cu care am vorbit e Badea, dar tot ca un gând. Omul a zis că vorbim în vară. Piţurcă, Badea, Rednic, Hagi, ăştia sunt oamenii", a spus Gigi Becali.
Categorie articol: 

Comentarii