Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu m-a interesat rezultatul, ci evolutia unor jucatori care au intrat mai de mult in vizorul nostru"

Ieri, CF Braila a pierdut cu 3-5 amicalul sustinut la prinz pe stadionul Progresul in compania Politehnicii Galati echipa care a inheiat turul campionatului Ligii a III-a pe locul al patrulea in seria I.
Ionel Iuga a inceput jocul in formula Mitrea - Pascu, Hristian, Moroianu - Bosoi, Turcu, Zarnescu, Rosu, Moldoveanu, M. Munteanu - Berceanu, iar dupa primele 45 gazdele conduceau cu 2-1, golurile brailenilor fiind marcate de Rosu si Moldoveanu.
Cu Popescu, Podaru, Serban de la juniorii II ai Petrolului Ianca, Coman si Mindroasa de la propriul Centru de copii si juniori si Jianu de la Viitorul Ianca gazdele nu au mai avut aceeasi omogenitate fapt speculat de galatenii lui Aurel Dragan care s-au impus in final la o diferenta de doua goluri.
Cel de al treilea gol al brailenilor a fost marcat in repriza a doua de catre Moroianu.
"Nu m-a interesat rezultatul, ci evolutia unor jucatori care au intrat mai de mult in vizorul nostru. Am fost multumit de prestatia jucatorilor de la Petrolul Ianca, Berceanu, Rosu, Moldoveanu si Bosoi, chiar si Zarnescu a iesit in evidenta in anumite momente ale jocului. A fost un test benefic pentru noi si vom continua pe aceasta linie atita timp cit ne va permite vremea" a declarat la finalul partidei Ionel Iuga.
Categorie articol: 

Comentarii