Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu l-am luat pe Lobont deoarece Stoica mi-a zis despre el ca bea"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, intr-o emisiune televizata, ca Bogdan Lobont este un portar de mare valoare, pe care gruparea din Bulevardul Ghencea l-a pierdut din cauza managerului general Mihai Stoica, acesta opunindu-se transferului.
"Pe Lobont asta trebuia sa-l luam noi. Imi placea foarte mult de el. Dar Mihai Stoica n-a vrut, imi zicea: "Patroane, ca face alea, ca bea, ca nu stiu ce". Si dupa aia am vazut ca Lobont era un portar care ne trebuia noua. E un portar de mare valoare, pe care l-am pierdut din cauza lui Mihai Stoica. Dar a gresit si Olaroiu, ca s-a inteles cu Lobont, dupa care i-a spus lui Mihai. Ca daca imi zicea mie direct, imediat il luam pe Lobont. Acum ii pare rau si lui Mihai Stoica. Imi zice acum: "Pai cine credea ca o sa apere asa? Lobont asta e nebun, se duce in club, bea si dupa aia apara cel mai bine"", a spus Becali la emisiunea Nasul.
Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, marti, ca nu Lobont a facut diferenta in derbiul cu Steaua. "Lobi e un portar bun, si-a facut datoria, dar Dinamo nu sta intr-un singur jucator. El e un baiat deosebit, un exemplu la antrenament, am si jucat cu el, dar nu poti spune ca el a facut diferenta. Echipa a facut diferenta", a spus el.
Gigi Becali a afirmat ca mijlocasul brazilian Elton Jose Xavier Gomes nu i se pare extraordinar. "Dom'ne, mie mi-a spus Piturca asa, dar eu n-am tinut cont. Mi-a spus atunci, acum cinci-sase ani, dar eu am tinut cont o perioada: "Fotbalul inseamna forta si viteza". Am bagat la cap. Am vazut ca Elton asta viteza are, dar forta de unde? M-a innebunit vara-miu Virgil, la care tin foarte mult, ca imi tot dadea caseta sa ma uit la el. I-am zis: "N-am timp sa ma uit la casete. sint ocupat cu politica si fotbalul. N-am atitia oameni acolo? Argaseala, MM-ul, Oli. Sa faca fotbal, ca d'aia ii platesc". Am zis: "Bai Mihai, il cumpar. Nu ma intereseaza cit costa, ca l-a vazut Virgil pe caseta si il cumpar". Si mie mi-au placut citeva faze, dar acum vad ca nu joaca echipa cu el, nu prea e acomodat cu echipa", a spus Becali.
Finantatorul stelist a precizat ca daca ar fi avut si forta, pe Elton l-ar fi luat marile echipe europene. "Zic ca e un jucator de valoare, e inteligent. Nu poate sa fie de mare anvergura, ca pentru daca era de mare anvergura la ceea ce face el cu mingea il luau echipele mari, dar ele nu l-au luat din cauza fortei", a comentat el.
Gigi Becali a repetat faptul ca daca Steaua nu termina pe locul doi, antrenorul Cosmin Olaroiu va pleca sigur. "La Steaua nu stai daca nu faci performanta. E de bun simt treaba asta. Acum insa nu e cazul ca el sa plece. Mai sint opt etape, lasa omul sa-si joace sansa pina la capat", a spus el.
Oficialul stelist a mentionat ca managerul general Mihai Stoica "va imbatrini" la Steaua: "Sa nu mai creada unii si altii cine stie ce. De ce sa plece el de la Steaua?".
Categorie articol: 

Comentarii