Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu exista suspiciuni de tentativa de suicid in cazul exploziei din Calarasi IV

Explozia produsa in urma cu doua zile, in cartierul Calarasi IV, a fost cauzata de o acumulare de gaze in contact cu flacara deschisa. Verdictul a fost dat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" Braila, raportul urmind sa fie inaintat Politiei pentru continuarea cercetarilor. Coroborat cu celelalte probe administrate in cauza, oamenii legii urmeaza sa traga concluzia pentru stabilirea vinovatiilor. Din primele cercetari, declaratii ale martorilor si rudelor singurei victime a evenimentului, nu exista informatii care sa duca la ipoteza unei tentative de sinucidere. Asta in conditiile in care, in ziua exploziei, fiica victimei a fost trimisa in judecata pentru instigare la distrugere, prin incendiere.
Reamintim ca explozia s-a produs in ziua de 10 decembrie, in jurul orei 14.20, la un apartament situat la etajul al doilea al blocului B4, de pe strada Celulozei. In urma deflagratiei, Maria Strauneanu a suferit arsuri de gradul I, II si III pe fata, torace si membre, ea fiind transportata imediat la spital si suspusa unei interventii chirurgicale.
Desi nu a fost urmata de incendiu, explozia a afectat 17 apartamente din blocul in care locuia victima, cit si din imobilul vecin. Tot in ziua respectiva, Nicoleta Strauneanu, in virsta de 23 de ani, a fost trimisa in judecata fiind acuzata ca, in urma cu doua luni, a platit doi minori sa dea foc unor chioscuri din cartierul Lacu Dulce. (A.M.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii