Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu avem unde sa ne antrenam pentru sezonul in aer liber, dar rezultatele sint extraordinare"

Nationalele de tineret au scos inca o data in evidenta faptul ca la Braila exista atit materia prima, cit si modelatorii de talente in atletism. Ani de zile s-au alocat miliarde fotbalului si rezultatul este de-a dreptul scandalos, echipa fanion a orasului a retrogradat in Liga a III-a, iar sansele sale de a reveni in acest esalon sint pentru moment minime. Daca fondurile alocate sportului ar fi fost impartite direct proportional cu performantele atletismului ar fi trebuit sa aiba prioritate. Cu un teren de atletism renovat corespunzator la Braila ar fi intrat in circuitul national si international la aceasta disciplina sportiva.
Chiar si asa, in conditii vitrege, atletii braileni fac performanta si aduc celor doua grupari, LPS si CSM nenumarate medalii. Numai la nationalele de tineret, care s-au derulat in week-endul trecut cei sase atleti ai CSM-ului au cucerit sapte medalii dintre care doua au fost de aur. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in proba de 110 m garduri podiumul a fost monopolizat de sportivii braileni.
"Nu avem unde sa ne antrenam pentru sezonul in aer liber, dar rezultatele sint extraordinare. Sint multe cluburi din tara care au conditii foarte bune, dar la 110 m garduri CSM-ul brailean detine suprematia. Aurel Baciu, singurul atlet de categoria tineret a cistigat relaxat cursa de garduri in timp ce pe pozitiile urmatoare s-au clasat doi juniori, Vlaicu si Eftimie. Cel mai bun atlet din tara a fost practic tot un sportiv brailean, Ionut Lazar, care in urma cu un an si jumatate s-a transferat la Rapid Bucuresti. El a ocupat insa doar locul al patrulea. Daca la tineret am urcat pe podium cu juniorii, la nationalele rezervate categoriei lor de virsta ne vom lupta tot noi, brailenii, pentru medalia de aur si nu este exclus sa monopolizam din nou podiumul la 110 m garduri", a declarat profesorul Mihail Dumitru".
Categorie articol: 

Comentarii