Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu am să-i dau niciun euro lui Bergodi, i-am dat deja 200.000, ne vedem la TAS"

"Bergodi să fie sănătos dacă mai vrea vreun ban, ne vedem la TAS", a spus Gigi Becali, care atunci când a fost întrebat dacă tehnicianul italian trebuie să mai primească 100.000 de euro, suma aferentă salariului, plus 20.000, prima de joc pentru calificarea în grupele Ligii Europa, a răspuns: "Nu am să-i mai dau niciun ban lui Bergodi, i-am dat deja 200.000 de euro".

Avocatul lui Bergodi, Bogdan Tohăneanu, a precizat care este punctul de vedere al clientului său: "Becali spune că i-a dat aceşti bani lui Bergodi, iar Cristiano spune că nu a primit. Nu ştiu ce să zic, pentru că nu am fost acolo. Ce pot să fac eu este să îl iau pe Bergodi de mână şi să merg cu el la ANAF şi ITM şi să-l pun să afirme: ''Având în vedere că patronul declară că mi s-au dat 200.000 de euro vă rog să consemnaţi că acesta spune că mi-a fost dată această sumă'. După ce ar face asta, probabil că ANAF-ul va veni şi îl va întreba pe domnul Argăseală dacă şi-a înregistrat în contabilitate această sumă, dacă pentru suma respectivă a făcut menţiunile respective în contractul de muncă şi dacă a plătit taxele pentru acea sumă. I-am spus lui Bergodi: "Nu are rost să negăm, mergem acolo şi declarăm dacă Becali tot afirmă asta'".
"Nu mai spun că domnul Becali poate să aibă probleme cu spălarea de bani din cauza acestor 200.000 de euro. Se poate ca iarăşi să-i facă dosar penal nişte prieteni şi să îl vedem iarăşi cum spune că Iisus este condamnat şi Barabas e liber. Nu vrem să ajungem la circul ăsta, nu pot să-mi permit să merg să discut cu domnul Becali de la egal la egal", a încheiat avocatul subiectul despre banii pe care Gigi Becali declară că i-a dat lui Bergodi fără acte.

Tohăneanu a transmis şi care este punctul de vedere al lui Bergodi în ceea ce priveşte situaţia sa: "Cristiano este foarte stresat şi deranjat de tot ceea ce se întâmplă, nu-şi doreşte să facă nimic care să producă rău Stelei. Mesajul lui este că vrea să se termine cât mai repede tot acest scandal, tocmai pentru a permite echipei să aibă linişte. Vrea să lămurească lucrurile bărbăteşte cu cei din conducerea Stelei şi chiar dacă nu se înţeleg, vrea să plece cu inima împăcată că au discutat despre problemă. Cristiano vrea să se ajungă la o înţelegere, care va fi ea, rămâne de văzut. Chiar dacă părţile se întâlnesc şi nu se înţeleg, tot e bine, ar fi un pas normal. Tot acest scandal s-ar putea să fie calculat, să fie marketing politic pus la cale de Becali".

Avocatul tehnicianului a indicat şi ce persoană din conducerea Stelei putea face în aşa fel încât starea conflictuală dintre Bergodi şi Becali să fie aplanată încă de la început: "Argăseală trebuia să fi spus: 'Hai să ne întâlnim undeva, să vedem ce vrei tu Cristiano, cădem la înţelegere, nu cădem, ok! Uite hârtia cu demiterea, banii nu ţi-i dau, ne strângem mâna şi ne vedem fiecare de lucrul său'. Acest lucru ar fi trebuit făcut de la început, dar dacă nu a fost făcut, înseamnă că la club este o lipsă crasă de organizare, să nu ai tu un om care să te sfătuiască în asemenea momente", a mai spus Tohăneanu.
Antrenorul Cristiano Bergodi a fost înlocuit pe 17 septembrie cu Mihai Stoichiţă, după meciul Stelei cu Şerif Tiraspol, din Liga Europa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii