Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu am înţeles de ce mai este nevoie de Emilia Meiroşu în politică

Am observat că există temerea că d-na Emilia Meiroşu nu va fi reprimită în PSD Brăila. Am citit şi un articol pe acest subiect, zilele trecute, în Obiectiv Vocea Brăilei.

Şi după ce am citit articolul cu pricina, m-am întrebat cu voce tare: cine naiba este Emilia Meiroşu, ce anume a făcut dumneaei important pentru Brăila, de stă lumea cu sufletul la gură dacă o să fie sau nu reprimită în PSD Brăila.

Am înţeles, Meiroşu este susţinută de Mihai Tudose, care probabil va insista pentru reprimirea acesteia în PSD Brăila.

Dar eu vă întreb, din nou: ce anume a făcut Emilia Meiroşu pentru Brăila astfel încât eventuala sa dispariţie de pe scena politică să constituie o mare pierdere pentru oraş?

Ia să vedem, îşi aduce cineva aminte de vreun proiect promovat de fosta deputată Emilia Meiroşu, care să fie benefic Brăilei. Nu că ceilalţi parlamentari de Brăila ar fi venit cu proiecte interesante, dar noi discutăm acum despre d-na Meiroşu.

Uite, eu, unul, mi-aş dori ca Emilia Meiroşu să nu fie reprimită în PSD Brăila. Pur şi simplu, să i se transmită că ar fi cazul să plimbe ursul în altă parte, pentru că prezenţa dumneaei în PSD nu este vitală pentru partid. Că PSD Brăila se va descurca şi fără dânsa la viitoarele alegeri.

Problema este că d-na Meiroşu nu cred că se va descurca fără PSD. De fapt, ca să o spunem pe aia dreaptă, d-na Meiroşu are nevoie de PSD, iar pentru asta ar fi în stare să dărâme şi munţii. Ba cred că ar fi gata să îl preseze pe Mihai Tudose să facă şi tumbe, dacă asta i-ar garanta reprimirea în rândurile PSD Brăila.

Adică, staţi puţin: se va opri Brăila în loc dacă d-na Meiroşu nu va mai fi pe listele PSD, la alegerile parlamentare din acest an? Bine, mie nu mi-ar părea rău nici dacă ar dispărea antipaticul Ion Rotaru din lista PSD, de Nicu Niţă, nu mai zic, dar ăsta e alt subiect pe care o să îl dezvoltăm cu altă ocazie. (Pagubă în CIUPERCI)
Categorie articol: 

Comentarii