Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu ştie carte, dar a fost depistat de două ori conducând fără permis

În vârstă de 27 de ani, Nicolae Ion, individ fără ocupaţie, cu mai multe condamnări pentru furt în cazier, a fost cercetat şi trimis în judecată pentru săvârşirea a două infracţiuni de conducere a unui vehicul fără a poseda permis. Inculpatul se află arestat în altă cauză, pentru alte infracţiuni.
Potrivit dosarului penal nr. 468/P/2013 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în ziua de 30 martie 2013, în jurul orei 12:20, o patrulă a Poliţiei Municipiului Brăila, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Calea Galaţi, a oprit pentru control autoturismul Volkswagen Passat cu numărul de înmatriculare BH 5156 BK, la volanul căruia se afla Nicolae Ion. Suspectul a declarat că nu posedă permis de conducere, dar că a urcat la volan pentru că fiica sa minoră (care se afla în braţele mamei, în autoturism) era răcită şi trebuia să ajungă cu ea la medic.
Soţia inculpatului a declarat că "avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu posedă permis de conducere, întrucât nu ştie carte, nefiind şcolarizat". De fapt, anchetatorii au aflat că Nicolae Ion a fost doi ani la şcoală, apoi a abandonat cursurile şi s-a apucat de răutăţi. Nu e de mirare că are antecedente penale încă din minorat.
În seara zilei de 22 iunie 2013, la ora 22:30, Ion a fost depistat din nou conducând pe drumurile publice fără permis. Suspectul, care se afla la volanul autoturismului Mazda 626 cu numărul de înmatriculare LUIS 314, a condus pe traseul strada Comunarzi - DE 87 - Şoseaua Râmnicu Sărat, până la intersecţia cu B-dul Dorobanţi, unde a fost oprit pentru control de un echipaj de poliţie.
În prezent, Nicolae Ion este arestat în alt dosar penal şi se află încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii