Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu-şi poate găsi job pentru că este prea sexy

O tânără a cheltuit peste o sută de mii de dolari din averea fostului soţ pentru a-şi îndeplini visul din copilărie, acela de a deveni o papuşă Barbie umană.

 

Modelul în varstă de 22 de ani, Barbara Luna Sipos, din Budapesta, spune că obsesia ei pentru a deveni o păpuşă Barbie a început încă din copilărie când s-a îndrăgostit de imaginea propriei jucării Barbie, sperând că într-o zi va deveni la fel.

La vârsta de 17 ani a făcut prima interveneţie pentru transformare, „Întotdeauna mi-am dorit să arat ca o păpuşă. Prima mea amintire din copilărie este legată de o păpuşă Barbie”, spune tânăra.

A făcut, în total, zece operaţii prin care şi-a modificat fizionomia, mărimea bustului şi şi-a micşorat talia. Toate interveneţiile au fost plătite de fostul soţ, care iubea păpuşile Barbie la fel de mult ca şi ea, după cum a declarat Barbara.

Barbara, care lucrează acum ca model, a fost înainte recepţionistă şi spune că a fost nevoită să-şi dea demisia de la fostul job din cauză că aspectul ei îi înnebunea pe barbaţi.

“Mi-am dat seama că genul ăsta de activitate nu este pentru mine pentru că trăim într-o societate în care o femeie atractivă nu are prea multe opţiuni în a-şi păstra locul de muncă sau în a accede pe poziţii superioare, fără a fi hărţuită sexual”.Ne place sau nu, încă trăim într-o societate patriarhală”.

La scurt timp după ce şi-a dat demsia, l-a cunoscut pe fostul soţ, pornind împreună o relaţie care a durat doar doi ani, timp în care Barbara a cheltuit aproximativ 135.000 dolari pe proceduri cosmetice şI chirurgicale.

În urma acestora, la 22 de ani, Barbara şi-a împlinit visul, acela de a arăta ca o păpuşă Barbie, despre care spune că o ajută să atragă barbaţi, sperând acum să-şi găsească “soţul perfect”.

Din păcate pentru ea, aspectul ei plastic îi aduce şi dezavantaje. Uneori oamenii nu o iau în serios. “Barbaţii adoră aspectul meu. Dar unii, cu minte închisă şi care nu sunt siguri pe sine, nu vor să mă întălnească. Pentru mine este în regulă”.

“Îmi plac oamenii open mind şi îmi place să-i impresionez şi să le arăt că nu sunt o persoană fără creier dar îmi este greu să îi fac pe unii să ma ia în serios”.

În acest moment Barbara are 6000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, @baedollbarbie.
Categorie articol: 

Comentarii