Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noutăți la reunirea echipei Viitorul Ianca

* Dragoș Orășanu, Roberto Panaite și Cristi Țirian au fost prezenți luni la primul antrenament din acest an al echipei din Ianca * pe 6 februarie este programat primul amical, cel cu Înainte Modelu și în aceeași zi începe cantonamentul montan de la Târlungeni

 

Lotul echipei Viitorul Ianca s-a reunit luni, 25 ianuarie, la baza sportivă Luceafărul. La primul antrenament au participat 21 de fotbaliști, 19 din vechiul lot și anume portarii Mitrea, Stroe, Dinu, jucătorii de câmp A. Radu, Băcanu, Cazacu, Chivu, Colniceanu, M. Coman, Coteț, Cristea, Dima, Ndigwe, L. Iorga, Irimia, Necoară, Olenic, Postolea, Preda și trei fotbaliști noi, Dragoș Orășanu de la Victoria Traian, Roberto Panaite de la Galați și Cristi Țirian de 22 de ani, care a fost plecat o perioadă în Spania la părinții săi.

Prima parte a pregătirilor se va derula la baza sportivă Luceafărul iar pe 6 februarie echipa va pleca în cantonament la Târlungeni.

Pe 30 ianuarie, la capătul primei săptămâni de antrenamente, va avea loc un joc școală, iar pe 6 februarie, Viitorul Ianca va juca un amical la Înainte Modelu și imediat după acest test de pregătire, lotul formației fin Ianca va pleca la Târlungeni.

“Lotul s-a reunit de luni la Brăila. Pe 30 ianuarie avem programat un joc școală iar pe 6 februarie jucăm primul amical, în deplasare la Modelu și imediat după joc plecăm la Târlungeni. Cantonamentul se încheie pe 13 februarie, iar în această perioadă vom juca două amicale, pe 10 februarie cu SR Municipal Brașov și vom mai căuta o adversară. Pe 20 februarie mergem la Liești, pe 27 la Tunari, iar pe 6 martie avem un amical acasă cu CSM Rm. Sărat. Ne-am mai dori încă două jocuri de verificare în această perioadă”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al Viitorului Ianca.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii