Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noutăţi din tabăra echipei HC Dunărea

• cum îşi petrec timpul Tiron, Udriştoiu şi Safta în plină pandemie de coronavirus • handbalistele încercă să respecte programul primit de la antrenor şi ies din casă numai pentru a se aproviziona

 

În această perioadă în care este suspendată activitatea sportivă, Handbal Club Dunare Brăila rămane alături de suporteri şi îi informează cu ceea ce fac jucătoarele în toată această perioadă. Cu câteva zile în urmă v-am prezentat ştiri despre Elena Dache. Handbalista care cochetează cu lotul naţional este acasă la părinţi şi are şansa de a se putea pregăti, atunci când vremea îi permite şi în curte. Dar nu toate jucătoarele se pot bucura de o astfel de şansă. Alte trei dintre handbalistele titulare care locuiesc la bloc au răspuns la un mic chestionar. Astăzi răspund suporterilor echipei brăilene interul Bianca Tiron, extrema, Aneta Udriştioiu şi pivotul Nicoleta Safta.

 

- Cum te antrenezi în această perioadă de pauză competiţională forţată?

Bianca Tiron: Fac în fiecare zi câte ceva. Avem un program individual de pregătire pentru a mă menţine cât de cât în formă şi mai încerc să improvizez.

Aneta Udriştioiu: Mă antrenez acasă. Încerc să mă menţin în formă, să mă mişc zilnic. Avem un program dat de antrenor pe care îl urmăm.

Nicoleta Safta : Fac antrenament individual acasă, urmând programul pe care l-a primit de la antrenor toată echipa. Din când în când alerg pe scări în blocul în care locuiesc.

- Ce-ţi lipseşte cel mai mult din Liga Florilor?

Bianca Tiron: Cel mai mult îmi lipsesc suporterii care au fost tot timpul alături de noi şi toate senzaţiile pe care mi le oferea un meci de handbal sau un antrenament.

Aneta Udriştioiu: Îmi lipseşte totul, colectivul, antrenamente, atmosfera incandescentă din Polivalentă de la meciuri.

Nicoleta Safta: Meciurile, emoţiile victoriei şi suporterii.

- Care au fost cele mai importante lucruri pe care le-ai cumpărat?

Bianca Tiron: Nu am făcut şi nu fac foarte multe cumpărături, doar strictul necesar. Cumpăr alimente care să reziste mai mult, făină, orez, paste etc.

Aneta Udriştioiu: Am cumpărat mâncare, dar doar strictul necesar. Încerc să ies cât mai puţin din casă şi doar pentru strictul necesar.

Nicoleta Safta: Dezinfectant, articole sportive pentru pregătirea individuală.

- Cum îţi petreci timpul liber?

Bianca Tiron: Îmi petrec timpul liber alături de familie, jucându-ne, discutând, iar când ne plictisim facem mişcare cu toţii.

Aneta Udriştioiu: Mă uit la seriale, gătesc, ascult muzică şi petrec timpul cu familia mea.

Nicoleta Safta: Citesc, ascult musică, mă uit la seriale

- Care este mesajul tău pentru suporteri?

Bianca Tiron: Îi rog din tot sufletul să rămână în casă, să aibă răbdare, să iasă doar dacă este absolut necesar pentru că numai aşa putem împiedica răspânidrea virusului.

Aneta Udriştioiu: Să ne vedem sănătoşi! Să stăm în casă şi să respectăm măsurile impuse de autorităţi.

Nicoleta Safta : Aveţi încredere că totul o să fie bine!

 

 
Categorie articol: 

Comentarii