Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noul magazin Altex de pe Dorobanţi se deschide, astăzi, pentru public

• clienţii sunt aşteptaţi de la ora 7.00, cu o multitudine de oferte • magazinul a presupus o investiţie de peste 5,3 milioane de euro şi a fost conceput să funcţioneze ca un Centru de Servicii, primul de acest fel la nivel naţional

 

Centrul comercial Altex, situat pe bulevardul Dorobanţilor, vizavi de sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, şi-a programat deschiderea pentru public astăzi, de la ora 7.00, iar evenimentul este marcat cu o serie de oferte la câteva modele de telefoane, televizoare, frigidere şi alte produse, pe care clienţii le vor găsi la preţuri sensibil mai mici decât în mod normal. Ieri, la deschiderea pentru presă şi oficialităţi, la care au participat, printre alţii, primarul Marian Dragomir, viceprimarul Doiniţa Ciocan şi preşedintele Consiliului Judeţean, Francisk Chiriac, conducerea Altex a menţionat că investiţia în acest nou magazin, care este cel mai mare din judeţul Brăila şi cel cu numărul 101 la nivel naţional, s-a ridicat la 5,3 milioane de euro. Obiectivul vine şi cu o noutate la nivel naţional. Astfel, este vorba despre primul magazin Altex conceput să funcţioneze ca un Centru de Servicii. Asta presupune că, pe lângă oferta variată de produse  electro-IT, clienţii vor găsi aici şi un punct de service ce va asigura nu doar repararea produselor aflate în garanţie sau postgaranţie ci şi up-gradarea unor gadget-uri cum ar fi laptopurile sau desktop-urile, care au nevoie de un spaţiu mai mare de stocare sau de un plus de memorie RAM. Este, practic, primul punct de service care funcţionează într-un magazin Altex, la nivel naţional, conceptul urmând să fie extins, până la sfârşitul anului în curs, în alte 15 centre comerciale din ţară.

În ceea ce priveşte Centrul de Servicii deschis astăzi la Brăila, oficialii Altex s-au declarat convinşi că va fi o investiţie de succes. “În cele 10 luni de când am dat startul investiţiei, cu ajutorul a treispezece companii, dintre care 3 locale, care au implicat peste 100 de angajaţi, dintre care 30 de angajaţi locali, am amenajat circa 4.380 de metri pătraţi, dintre care 2.450 mp suprafaţă construită. Am investit, fără a include stocul de produse, mobilierul şi elementele de marketing şi signalistică, peste 3,2 milioane de euro”, a precizat Lilian Furtună, directorul general “Cometex”, una dintre companiile membre ale grupului Altex.

La rândul lor, oficialităţile brăilene s-au declarat încântate de această nouă investiţie din municipiul nostru. “Aţi reuşit, într-un timp foarte scurt, să transformaţi un teren viran într-un spaţiu comercial. Această investiţie contribuie la bugetul local, prin taxele şi impozitele pe construcţie şi teren, dar şi prin veniturile celor 32 de angajaţi”, a spus primarul Marian Dragomir.
Categorie articol: 

Comentarii