Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noul film din franciza "Războiul stelelor" se va intitula "The Force Awakens"

Filmul va fi lansat pe marile ecrane în decembrie 2015 şi îi are în distribuţie pe actorii Lupita Nyongo, Andy Serkis, Adam Driver şi Oscar Isaac.
"The Force Awakens" este primul dintre cele trei filme noi din franciza "Star Wars" anunţate de studiourile Disney, care au cumpărat compania de producţie LucasFilm în 2012, cu 4,05 miliarde de dolari.
Acţiunea din noul lungmetraj, în care actorii din distribuţia primelor filme din franciza "Star Wars" - Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill - îşi vor relua rolurile originale, se va petrece la 30 de ani după evenimentele relatate în filmul din 1983 "Întoarcerea lui Jedi: Ediţie Specială".
Cineastul J.J. Abrams, regizorul noilor filme din seria "Star Trek", va regiza "Star Wars: The Force Awakens", al şaptelea film din această franciză creată de George Lucas.
Născută din imaginaţia lui George Lucas, franciza "Războiul stelelor" a marcat, în 1977, naşterea unui nou gen în cinema-ul comercial, popular, destinat publicului larg, în care se va remarca şi Steven Spielberg. Cei doi cineaşti, care au făcut parte din acelaşi grup de tineri regizori cu referinţe mai degrabă televizuale decât cinematografice, urmau să colaboreze, de altfel, apoi, la o altă saga de succes mondial, formată din cele patru filme "Indiana Jones".

 
Categorie articol: 

Comentarii