Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noul director al Spitalului Judetean impreuna cu echipa isi vede de treaba

Ieri, la Spitalul Judetean de Urgenta a avut loc prima intilnire a dr. Stefan Mihailescu, noul manager interimar, cu echipa care a asigurat pina acum conducerea unitatii. La finele intrunirii, dr. Stefan Mihailescu ne-a asigurat ca, dupa discutiile purtate, echipa manageriala a unitatii isi va continua activitatea mai departe, pentru ca spitalul nu are nevoie de schimbari drastice, ci de cresterea calitatii actului medical.
Pentru ameliorarea capacitatii de cazare, de consultatii si diagnostic, de imbunatatire a relatiilor pacient-apartinator, pe perioada aceasta, cind se inregistreaza un numar crescut al virozelor respiratorii, dr. Stefan Mihailescu a luat citeva masuri administrative chiar de ieri, la o zi dupa numirea in aceasta functie, prin Ordin al ministrului Sanatatii. "Primele masuri pe care am decis sa le luam constau intr-o colaborare cu Primaria, pentru ca sa nu mai parcheze masinile la poarta principala a corpului A, impiedicind intrarea salvarilor; de asemenea, surplusul de masini care au aparut in curte, datorita lucrarilor de amenajare din fata policlinicii, va fi preluat de o parcare pe care o infiintam la poarta 2, iar Primaria ne-a atentionat ca va amenaja cit mai repede o parcare bine organizata, in incinta spitalului", ne-a informat ieri dr. Stefan Mihailescu.
Totodata, in Spitalul Judetean de Urgenta se restrictioneaza accesul pe perioada aceasta, in care numarul de viroze respiratorii este in crestere si, pentru a se intilni bolnavii cu apartinatorii, se vor infiinta doua spatii special amenajate, atit la corpul A, cit si in locatia din Hipodrom. In acest sens, comitetul director al spitalului roaga populatia sa fie intelegatoare fata de aceste masuri de restrictionare, pentru ca aceste reguli sint impuse doar pentru protejarea persoanelor din spital si, mai ales, a copiilor, daca avem in vedere faptul ca sectia de Pediatrie avea un surplus de 40-50 de bolnavi fata de numarul de paturi. "Am luat masura, cit se poate de urgent, sa dam un spatiu suplimentar Pediatriei, cu un numar de paturi corespunzator si speram ca perioada aceasta de viroze sa fie cit mai scurta," a precizat ieri dr. Stefan Mihailescu, adaugind ca, in paralel cu aceste masuri se va aproviziona mai consistent si farmacia spitalului. Referitor la valul de acuzatii din partea politicienilor care s-a abatut asupra sa, dr. Mihailescu s-a abtinut de la orice comentariu, urmind ca zilele urmatoare sa faca publice date reale cu privire la situatia financiara a unitatii spitalicesti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii