Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noul director adjunct al Scolii "F. Neagu" este prof. Stefan Aftodor

Ieri a fost ultima zi de concurs pentru posturile de director adjunct, iar rezultatele au fost multumitoare. Din sase profesori a picat unul singur.
La Scoala "Fanus Neagu" s-au inscris doi profesori pentru postul de director adjunct si au promovat amindoi, Stefan Aftodor - 93,75 puncte si Marilena Meirosu - 91,5 puncte. Postul va fi ocupat de profesorul Stefan Aftodor, pentru ca a avut un punctaj mai mare. La Scoala nr. 22 director adjunct va fi profesoara Elena Matetovici, care a promovat examenul cu 100,5 puncte, la scoala din Chiscani director adjunct va fi Varvara Voicu - 110,75 puncte, iar la scoala Mircea Voda va fi director adjunct Lenuta Fuior - 90,25 puncte. Postul de director adjunct de la Scoala "Mihai Viteazul" a ramas neocupat, pentru ca prof. Marian Carp nu a reusit sa obtina peste 90 de puncte si a picat examenul.
"Aceste punctaje mari obtinute de candidatii pentru posturile din mediul rural sper sa-i mobilizeze si pe altii sa se inscrie la concursul din aprilie", a spus prof. Adrian Simion, inspectorul responsabil cu managementul scolar.
De curind, au fost numite cu delegatie pe postul de director doua cadre didactice, acolo unde la concurs nu a promovat nimeni, iar delegatiile directorilor expirasera. Au fost in aceasta situatie Liceul "Mihail Sebastian", unde este director acum prof. Daniela Dima si Scoala "Ecaterina Teodoroiu", unde a fost numit pe post profesorul de matematica Nicu Carnaru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii