Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noua Zeelandă a spulberat Australia la rugby

Selecţionata de rugby a Noii Zeelande, campioana mondială en titre, s-a impus categoric, cu 51-20 (23-6), în faţa reprezentativei Australiei, la Auckland, în cadrul celei de-a 2-a etape a turneului Four Naţions.
Jucătorii All Blacks s-au revanşat astfel în faţa australienilor, care i-au
ţinut în şah săptămâna trecută la Sydney (12-12), în prima etapă a competiţiei, punând capăt unei serii impresionante de 17 victorii consecutive a Noii Zeelande.
Într-un alt meci din etapa a 2-a a celei mai importante competiţii rugbystice din emisfera sudică, Africa de Sud a învins în deplasare, cu 33-31 (16-13), naţionala Argentinei.
Rugbyştii "Springboks" s-au impus greu în faţa unei surprinzătoare echipe a "Pumelor", graţie unei lovituri de penalitate executată de Morne Steyn, cu trei minute înainte de final.
Deja învingătoare în faţa Argentinei, săptămâna trecută la Pretoria (13-6), naţionala Africii de Sud ocupă prima poziţie în clasamentul Four Nations
Următoarea etapă a turneului va avea loc pe 6 septembrie, când Noua Zeelandă va primi vizita Argentinei, în timp ce Australia va juca pe teren propriu cu Africa de Sud.

Clasament:
1. Africa de Sud 2 2 0 0 0 8 pct
2. Noua Zeelandă 2 1 1 0 1 7
3. Australia 2 0 1 1 0 2
4. Argentina 2 0 0 2 2 2

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii