Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noua absolventi si-au gasit locul in invatamintul liceal

Rapoartele finale ale admiterii computerizate in invatamintul liceal si profesional de stat, etapa a II-a, pentru absolventii clasei a VIII-a nerepartizati in prima etapa sau care nu au luat parte la aceasta faza au fost afisate la sfirsitul saptaminii trecute.
La nivelul judetului Braila au ramas pentru cea de-a doua etapa de admitere 730 locuri, dintre acestea cele mai multe fiind la Scolile de Arte si Meserii, doua la Colegiul National "Gh. M. Murgoci" si sase la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga". Din totalul de locuri scoase la bataie au fost ocupate doar noua. Colegiul Economic "Ion Ghica", Scoala de Arte si Meserii avea pentru specializarea comert opt locuri libere, din care cinci au fost ocupate, iar la Liceul "Matei Basarab", Maxineni, profilul resurse naturale si protectia mediului a fost ocupat singurul loc ramas liber. La Grupul Scolar "Edmond Nicolau", Scoala de Arte si Meserii, specializarea industrie alimentara, din cele 39 de locuri libere a fost ocupat doar unul. La Grupul Industrial "Constantin Brincoveanu" Scoala de Arte si Meserii, specializarea electromecanica, din 23 locuri libere s-a ocupat unul, iar la Scoala de Arte si Meserii din Sutesti, specializarea constructii, instalatii si lucrari publice din 14 locuri libere s-a ocupat doar unul.
Pina pe 18 iulie, absolventii trebuie sa depuna la unitatile scolare la care au fost declarati admisi dosarele de inscriere cu actele necesare. Candidatii care in perioada mentionata nu isi depun dosarele de inscriere se considera retrasi, iar locurile corespunzatoare sint declarate neocupate si vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de comisia judeteana de admitere. Acesti candidati vor fi repartizati de comisia de admitere judeteana pe locurile ramase libere, dupa rezolvarea cazurilor speciale.
In intervalul 1-10 septembrie, va avea loc o ultima repartizare in sedinta publica a absolventilor clasei a VIII-a, care nu au participat sau nu au fost repartizati in etapele precedente, care nu s-au inscris in perioada prevazuta de metodologie sau care si-au incheiat situatia scolara dupa prima etapa a repartizarii computerizate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii