Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nou promovata Viitorul se afla pe locul al doilea dupa runda inaugurala

Desi nou promovata, formatia din Insuratei a reusit sa treaca peste tracul debutului si a obtinut o victorie categorica in fata lui Poli, care in urma cu doua sezoane evolua in Divizia B.
Partida a fost la discretia echipei gazda, din rindul careia s-au remarcat in mod deosebit fostii divizionari B Vioreanu, Bratosin, Tanase, dar si capitanul Radu Nicolae.
Gazdele au fost aproape de deschiderea scorului in minutul 20, cind Dobre a ramas singur cu portarul advers, dar nu a reusit sa-l pacaleasca.
Unica, dar uriasa sansa a oaspetilor de a marca s-a petrecut in minutul 25, cind Mitrofan a sutat puternic din careu, mingea a lovit ambele bare ale portii gazdelor si apoi a fost retinuta de Stoica.
Viitorul a deschis scorul in minutul 37, cind Bratosin a marcat un "eurogol", dupa o centrare a lui Vioreanu.

Radu Nicolae a readus linistea in tabara gazdelor

La doua minute de la reluare, Paun a "taxat" indecizia defensivei gazdelor si a restabilit egalitatea.
Formatia pregatita de Marian Stavarache s-a instalat in jumatatea adversa si a ratat doua uriase ocazii, prin Dima, care a trimis mingea in bara de la 20 de metri, si Tanase, care a incercat un lob peste portarul bucurestean, numai ca mingea a depasit cu putin transversala.
Echipa din Insuratei a preluat din nou conducerea in minutul 60, in urma reusitei capitanului Radu Nicolae, si de data aceasta co-autor fiind Ionel Vioreanu.
Scorul final a fost stabilit de Viorel Tanase, in minutul 71, care a speculat imprecizia portarului advers la sutul violent al lui Dobre.
"Exceptind faza din minutul 25, cind trebuie sa recunosc ca am avut sansa, partida a fost la discretia noastra si puteam cistiga chiar la un scor mult mai mare. Este o victorie de moral in perspectiva partidei din etapa urmatoare, cea de la Calarasi, unde ne propunem sa obtinem cel putin un punct. Pina atunci insa, marti, vom mai disputa o partida oficiala, pe teren propriu, in Cupa Romaniei, in care adversara ne va fi Petrolul Ianca", declara, la finalul partidei presedintele AS Viitorul, Paul Alexandru.
Categorie articol: 

Comentarii