Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nouă eleve de la “Perpessicius”, voluntare în campania “Puneţi mâna pe o carte!”

• fetele au mers weekendul acesta la “Căsuţa cu cărţi” din Grădina Mare, căsuţă ce s-a “îmbogăţit” recent cu câteva sute de volume 

 

Cei care au mers weekendul acesta la “Căsuţa cu cărţi” din Grădina Mare au avut ocazia să citească în voie, dar şi să interacţioneze cu o echipă tânără şi minunată de voluntari. Vorbim de nouă eleve ale Liceului Pedagogic “D. P. Perpessicius”, care s-au alăturat campaniei “Puneţi mâna pe o carte!”, organizată de cotidanul “Obiectiv - Vocea Brăilei” şi Asociaţia “Pentru Adevăr”, cu sprijinul editurii Nemira şi Primăria Muncipiului Brăila. Teodora Baltag, Anamaria Capră, Violeta Iancu, Diana Chelu, Adelina Lazăr, Daniela Marincea, Silvia Mirescu, Ioana Mocanu şi Diana Radu, toate colege în clasa a XI-a C (filologie) la Liceul “D.P. Perpessicius, au mers sâmbătă şi duminică la “Căsuţa cu cărţi” pentru a-i îndruma pe vizitatori şi s-au arătat extrem de încântate de această experienţă, spunând că şi-ar dori să o repete. Mulţumim pe această cale atât fetelor şi profesoarei lor de Limba Română, Adriana Tudor, cât şi conducerii Liceului “Perpessicius, care a sprijinit permanent acţiunile de voluntariat.

“Căsuţa cu cărţi” s-a îmbogăţit recent cu sute de volume, în urma unei donaţii generoase din partea unui brăilean care a dorit să îşi păstreze anonimatul. Le mulţumim încă o dată tuturor celor care au pus umărul la realizarea acestei frumoase campanii, fie prin donaţii de carte, fie prin voluntariat. Iar campania e departe de a se încheia, cel puţin cât timp vremea ne permite, ne vom bucura să citim în aer liber! Vă aşteptăm în continuare donaţiile de carte la sediul redacţiei noastre din Str. Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri între orele 8.30-15.30, iar sâmbăta între orele 9.30-12.30. Precizăm încă o dată că volumele nu trebuie să fie noi, dar să fie în stare bună. Fie că vorbim de scriitori brăileni, români sau străini, clasici sau contemporani, fie că sunt basme, poveşti, nuvele, romane celebre, trilogii fantasy sau cărţi de dezvoltare personală, ne dorim ca în “Căsuţa cu cărţi” să se regăsească exemplare pentru toate gusturile. De asemenea, lansăm o invitaţie şi către cei care vor să se alăture campaniei în calitate de voluntari şi, astfel, să fie parte din poveste.
Categorie articol: 

Comentarii