Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nouă ani de închisoare pentru ciobanul care şi-a violat mama

În urma recursului formulat de procurorii Parchetului Însurăţei, magistraţii Curţii de Apel Galaţi l-au condamnat definitiv pe Petru Tîrnoveanu (43 de ani) la o pedeapsă rezultantă de 8 ani închisoare, sporită la 9 ani închisoare şi 4 ani pedeapsă complementară a interzicerii unor drepturi. Instanţa a menţinut starea de arest a inculpatului şi a dedus din pedeapsa principală stabilită durata reţinerii şi arestării preventive.
Ani la rând, mama ciobanului, o bătrână de 72 de ani, a trecut prin clipe de coşmar, după ce a fost batjocorită chiar de cel căruia i-a dat viaţă. Femeia a fost constrânsă, în repetate rânduri, de fiul său să întreţină relaţii sexuale, astfel că nu a avut curaj să mărturisească cuiva chinul prin care trece. Până la urmă, bătrâna a ajuns la capătul răbdării şi şi-a dat fiul pe mâna Poliţiei. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, care este cioban, a mai avut de-a face cu legea, fiind recidivist.
Astfel, la sfârşitul lunii ianuarie, Floarea Ţ. (72 de ani) s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului Însurăţei şi a reclamat că a fost obligată de fiul său, Petru Tîrnoveanu (43 de ani), să întreţină raporturi sexuale cu el în locuinţa comună. În urma sesizării, poliţiştii l-au depistat pe cel reclamat, pe raza oraşului Însurăţei, şi l-au condus la sediul Poliţiei pentru cercetări. Oamenii legii au aflat că bătrâna nu fusese violată numai atunci, ci acest lucru se întâmpla frecvent, de câţiva ani. "S-a stabilit că bărbatul, în perioada 2007-2011, a întreţinut raporturi sexuale cu mama lui, prin constrângerea acesteia", au precizat atunci anchetatorii. Violatorul a fost reţinut şi arestat preventiv pentru comiterea infracţiunilor de viol şi incest, ulterior acesta fiind trimis în judecată.
În octombrie 2010, individul a mai fost condamnat de Judecătoria Însurăţei, la o pedeapsă de 3 ani închisoare, pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi furt calificat. Instanţa a dispus însă suspendarea executării pedepsei, ceea ce i-a permis lui Petru Tîrnoveanu să îşi violeze în continuare mama. Acum însă el plăteşte cu vârf şi îndesat pentru toate infracţiunile comise, fiindu-i anulată şi suspendarea executării pedepsei de 3 ani închisoare.
Categorie articol: 

Comentarii