Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Notă mare pentru managerul Casei de Cultură Brăila, Emanoil Ciucaşu

• consilierii municipali au aprobat, recent, evaluarea managementului Casei de Cultură a Municipiului Brăila pentru activitatea din perioada ianuarie - decembrie 2018 • managerul Emanoil Ciucaşu a fost evaluat în două etape (raport plus interviu) şi a primit în total nota 9,69, deci, implicit continuarea contractului de management

 

Emanoil Ciucaşu, managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, îşi poate continua nestingherit activitatea în fruntea instituţiei. Asta au stabilit, recent, consilierii municipali. Pe scurt, în cadrul şedinţei ordinare de la finele lunii mai, membrii CLM au aprobat evaluarea managementului Casei de Cultură Brăila pentru perioada ianuarie - decembrie 2018. Aşa cum aflăm din raportul proiectului, evaluarea lui Ciucaşu a avut două etape, după cum prevede legislaţia în vigoare. La prima, analiza raportului de activitate pentru perioada ianuarie - decembrie a anului trecut, acesta a obţinut nota 9,39. La etapa a II-a, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu, Ciucaşu a obţinut nota 10. Astfel, nota finală pentru activitatea prestată în 2018 de acesta, este de 9,69.

După cum se mai precizează în raportul proiectului, la data de 15 martie 2019, Comisia de Evaluare a activităţii managementului la Casa de Cultură a Municipiului Brăila, a declarat procedura închisă, concluzionând totodată că se recomandă continuarea contractului cu Ciucaşu.

Din comisia de evaluare au făcut parte consilierul municipal PSD Sorin Boşneag, Ionica Chiriac, şefa Direcţiei de Cultură a Primăriei şi Nicoleta Brânzia, directorul Liceului de Arte “Hariclea Darclee”. De asemenea, din secretariatul Comisiei au făcut parte: Vasilica Gurgu, Adrian Lujanschi, Marin Jercan şi Gabriele Camelia Martinov.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate în CLM Brăila, fără niciun fel de dezbateri sau comentarii.

Reamintim că, în luna aprilie şi managerul Teatrului “Maria Filotti”, Lucian Sabados, a luat nota 9,86 pentru activitatea depusă în 2018, fiind aplaudat de consilieri în şedinţa respectivă.
Categorie articol: 

Comentarii