Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nonagenar în stare comatoasă după o traversare neregulamentară

* luni seara, un bătrân de 93 de ani se deplasa pe strada Apollo și s-a angajat în traversare prin loc nepermis și fără să se asigure * el a fost izbit în plin de un autoturism condus de un șofer de 50 de ani

 

 

Bătrân în stare gravă după un accident rutier. Un nonagenar s-a angajat într-o traversare neregulamentară pe strada Apollo și a fost izbit în plin de o mașină.

Potrivit polițiștilor, luni seara, în jurul orei 19.15, un bărbat de 50 de ani din Râmnicelu conducea un autoturism ”Dacia Solenza” pe strada Apollo. Când a ajuns la intersecție cu strada C-tin Dobrogeanu Gherea, șoferul l-a surprins și accidentat pe un bărbat de 93 de ani care traversa strada fără să se asigure, prin loc nepermis. Pietonul a suferit leziuni grave și a fost transportat la spital. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral prin accident rutier, fracturi multiple, stare comatoasă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Comentarii