Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noile achizitii Berceanu si Balta au intors rezultatul in favoarea oaspetilor

Joi, Viitorul Insuratei s-a impus la limita in partida amicala de la Ianca, dupa ce la pauza a fost condusa cu 2-0 de nou promovata CSO.
Gazdele au avut doua ocazii si au marcat tot de atitea ori prin Gatiu si Naziru, in timp ce oaspetii s-au intrecut in ratari.
Lansat in adincime de Bratosin, golgeterul editiei trecute de campionat al echipei Viitorul, Cosmin Dobre a sutat pe linga poarta, iar citeva minute mai tirziu Mita a ramas singur cu portarul Durbaca insa s-a grabit si a sutat prea usor pentru a-l pacali. Aceeasi jucatori au mai irosit cite o ocazie, iar cind mai erau citeva minute din prima repriza, pe lista ratarilor si-au mai trecut numele Calatoaie si Vicol.
Cu Berceanu si Cristi Balta in teren inca din primul minut al partii secunde Viitorul a reusit sa restabileasca egalitatea in doar un sfert de ora. La prima actiune din repriza secunda Oprea a sutat puternic, Durbaca a respins mingea in fata si Berceanu a indeplinit o simpla formalitate. Elevii lui Sandu Minciu au controlat in continuare jocul si in minutul 60, dupa o centrare a lui Anghelina, Balta, de la sase metri a sutat in plasa portii echipei din Ianca, 2-2.
A urmat cite o dubla ratare a lui Berceanu si Oprea si un gol, inscris in minutul 73 de unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, Cristi Balta, fostul coordonator de joc al Petrolului Ianca.
In ultmul sfert de ora jucatorii ajunsi la finalizare au incercat sa marcheze goluri de generic insa sansa i-a ocolit de fiecare data pe Anghelina, Bratosin sau Vioreanu.
"Aminarea startului editiei de campionat 2007-2008 este, asa cum am mai spus, benefica pentru noi. Vom mai disputa citeva partide de verificare in care o sa incercam sa ne reglam tirul. Vom pune accentul pe finalizare si sper eu ca atunci cind vom evolua in partidele oficiale nu vom mai rata atit de mult", a declarat Paul Alexandru, presedintele echipei din Insuratei.

CSO Ianca: Durbaca - Caraman, Mindroiu, Fasole, Rosu - Grozea, Perca, Baciru, Postolea - Gatiu, Naziru.
In repriza a doua au mai evoluat Sirbu, Ghivici, Graur si Mladin.
Viitorul: Constandache - Matei, Bogdan, Paraschiv, Calatoaie - Mita, Vioreanu, Musat, Bratosin - Vicol, Dobre.
In partea secunda a partidei la oaspeti au mai intrat Ilasc, Berceanu, Balta, Anghelina, Lazarin, Cheles, Preda si Cotiga.
Categorie articol: 

Comentarii