Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noile achizitii, Banciu si Lupascu, au parafat victoria oaspetilor

Formatia din Insuratei a invins la limita in aceasta saptamina pe Chimia Brazi intr-o partida de verificare care s-a disputat in aceasta saptamina.
Viitorul a deschis scorul inca din minutul 10, prin noua sa achizitie, Banciu, care a trimis mingea de la marginea careului mic sub transversala portii gazdelor, dupa o centrare foarte buna a lui Bratosin.
Gazdele au revenit insa in atac si dupa numai opt minute au obtinut o lovitura libera, iar Costache a trimis balonul in vinclul portii aparate de Anghelescu.
Oaspetii au avut sansa de a pleca in avantaj la cabine, insa desi Stanel Ion a sutat foarte puternic, Grigoriu a facut o parada spectaculoasa si a scos mingea de la vinclu.
In repriza a doua s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, astfel ca fazele de poarta au fost foarte rare.
Introdus de Sandu Minciu in repriza a doua, Teodor Lupascu a avut o evolutie promitatoare. Fostul junior stelist, a luat o actiune pe cont propriu in minutul 75 si a marcat golul victoriei pentru formatia vizitatoare, si tot el a centrat cu doua minute inainte de fluierul final al partidei, insa Viorel Basno a sutat pe linga poarta.

Viitorul: Anghelescu - Alexandru, Cheles, Ionita, A. Coman - Paraschiv, Vioreanu, Gagu, Banciu - S. Ion, Bratosin.
In repriza a doua la oaspeti au mai intrat portarul Tunea si jucatorii de cimp V. Basno, Lupascu, Matei, Musat, Barbu si Balta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii