Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Noi vizam locul intii la juniori"

Una dintre formatiile de juniori care in acest sezon competitional vizeaza titlul de campioana judeteana este Avintul Chiscani, grupare care se ocupa instructorul Stelian Gheorghita.
Juniorii din Chiscani sint in acest moment pe locul al treilea, dupa CF Braila si CSO Ianca insa au satisfactia ca au marcat cele mai multe goluri in acest sezon, 88 si ca au remizat cu jucatorii pregatiti de Adrian Petrache.
Golgeterul echipei este Ionut Botezatu cu 22 de reusite. In topul celor mai prolifici jucatori mai figureaza Florentin Milea cu 16 goluri, Cosmin Dragulin, Nicu Necula si Nicusor Stefan, toti cu cite 10 goluri inscrise.
"Incepind din acest an ne-am propus sa inchegam o formatie care sa se lupte pentru locul intii si cred ca sintem pe drumul cel bun. Cu exceptia a trei jucatori care au venit de la Adevarat, toti ceilalti componenti ai echipei au fost selectati in timp, in urma unor trialuri pe care le-am organizat la Chiscani. Media de virsta a echipei este de 15 ani si jumatate si pot afirma ca sint destui copii care promit. Avind sprijinul primarului Ionel Craciun si a lui Gheorghe Pipirigeanu, un mare fan al echipei noastre, speram ca la finalul acestui sezon sa ne clasam pe locul intii in competitia juniorilor din Liga a IV-a" a declarat Stelian Gheorghita.
Echipa de baza a formatiei din Chiscani are urmatoarea alcatuire:
Aurelian Munteanu - Nicusor Neagu, Samuel Dumitras, Marian Naziru, Sabin Hoanca - Florentin Milea, Nicusor Stefan, Nicu Necula, Alexandru Bibirig - Ionut Botezatu, Cosmin Dragulin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii