Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi victime ale accidentelor rutiere

Din cauza neatentiei in conducere, a lipsei de experienta si a oboselii la volan, o persoana a decedat, iar alte cinci au ajuns la spital in urma unor accidente rutiere produse intr-o singura zi. Astfel, ziua de marti, 11 august, a fost cu ghinion pentru Marius Georgian S., de 21 de ani, din Braila, care, in jurul orei 14.30, conducea autoturismul "Renault Megane" pe DJ 211. Ajungind in afara localitatii Gemenele, tinarul a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a rasturnat in afara partii carosabile, intr-un sant pentru desecarea apei. Accidentul s-a produs din cauza lipsei de experienta, soferul avind permisul de conducere obtinut in luna iunie. Impactul a fost destul de puternic, astfel ca pasagera din dreapta conducatorului auto, Liliana C. in virsta de 20 de ani, a fost ranita grav si a fost internata in spital pentru ingrijiri medicale. Soferul si alti doi pasageri ai masinii, respectiv Angelin C. (21 de ani) si Mirela M. (20 de ani), ambii din Braila, au suferit leziuni usoare. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest si condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de singe si i s-a intocmit dosar penal.
In aceeasi zi, la ora 20.45, pe Calea Galati, a avut loc un alt accident rutier in care a fost implicat un mopedist. Braileanul Grigore B., in virsta de 31 de ani, se afla la volanul unui autoturism "Volkswagen". Acesta nu a acordat prioritate de trecere unui moped, in timp ce a efectuat manevra de plecare de pe loc si l-a accidentat pe conducatorul acestuia, Ionel C., de 30 de ani. Mopedistul a ajuns la spital, unde a fost internat pentru ingrijiri medicale. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
In noaptea de 11 spre 12 august, la ora 01.00, un barbat de 65 de ani si-a pierdut viata in urma unui grav accident rutier, produs chiar din vina lui. Dumitru A., din comuna Victoria, conducea autoturismul "Dacia 1310", pe DJ 212. Ajungind in afara localitatii Bertestii de Sus, pe fondul starii de oboseala, soferul a patruns pe contrasens si a acrosat usor un autoturism. Ghinionul barbatului a fost ca nu s-a mai putut redresa si a intrat in coliziune frontala cu autotrenul "Volvo", condus regulamentar de Nicolae P., de 32 de ani, din satul Mihai Bravu. In urma impactului a rezultat decesul lui Dumitru A. Soferii care conduceau cele doua masini acrosate au fost testati cu aparatul etilotest, iar in cauza s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii