Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi succese pentru tenismenele de la TC Venus

În urmă cu puţin timp, la Centrul Naţional de Tenis de la Bucureşti s-a încheiat Campionatul Naţional de tenis pentru categoria de vârstă 12 ani, o competiţie la care clubul Venus a obţinut două medalii, prin Andreea Georgia Crăciun.
Cap de serie numărul doi pe tabloul de 64 de competitoare, brăileanca a trecut cu acelaşi scor, 6-0, 6-0, în primele două tururi atât de Iuliana Olteanu din Constanţa cât şi de bucureşteanca Eva Gangemi. Săraru a dispus în turul al treilea cu 6-1, 6-3, de Laura Cazacu din Craiova, iar în sferturile de finală a învins-o, tot în două seturi, 6-2, 6-2, pe Nora Nemeş din Oradea.
Brăileanca a câştigat cu 6-4, 7-6 şi semifinala disputată în compania craiovencei Ioana Gună, însă a fost învinsă în finală de principala favorită, Andreea Roşca din Bucureşti.
La dublu, Andreea Georgia Crăciun şi Andreea Roşca au încheiat neînvinse turneul, devenind campioane naţionale şi având dreptul de a reprezenta România în competiţiile internaţionale la această categorie de vârstă.
Favorită numărul 12, Elisa Săraru a câştigat primele trei meciuri, 6-4, 6-3 cu Ilinca Babătă (Bucureşti), 6-1, 6-2 cu Octavia Voineagu (Satu Mare) şi 6-1, 6-2 cu favorita numărul opt, Izabela Novac din Timişoara, dar a fost învinsă în sferturile de finală de Nicoleta Tătăruş din Bucureşti. Reprezentanta clubului Venus s-a oprit tot în aceeaşi fază şi în turneul de dublu.
"Sunt mulţumit de aceste rezultate. Cred că ambele tenismene puteau mai mult, dar Crăciun vine după o accidentare care firesc i-a afectat evoluţia, iar Săraru încă nu are o experienţă de concurs prea mare", a declarat antrenorul Gheorghe Goleanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii