Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi succese pentru CSM la nationalele de kaiac-canoe

Dupa Cupa Romaniei, unde s-au numarat printre protagonisti, reprezentantii sectiei de kaiac-canoe ai Clubului Sportiv Municipal si-au depasit obiectivele la nationalele de juniori.
Delegatia braileana a obtinut prima medalie de aur la juniori I in proba de kaiac dublu, pe distanta de 1000 metri, prin Alin Rusen si Romeo Panait.
Medalii de argint au cucerit echipajele de canoe 4, in componenta Stefan Bogdan, Ionut Biru, Ionel Rodion, Vasile Gavrila, cel de kaiac 4, fete format din Rodica Sterpu, Alexandra Alexa, Octavia Moldoveanu, Nicoleta Moldoveanu, dar si Cezar Mihalache la canoe simplu. Vicecampioni au devenit juniorii II, Eduard Toader si Antonel Vasii si tot la aceeasi categorie de virsta Mihaela Sterpu a cucerit medalia de bronz la kaiac 1x1000 m.
Cei mai valorosi reprezentanti ai delegatiei brailene, Alin Rusen si Romeo Panait au devenit apoi campioni nationali si la kaiac 2 pe distanta de 500 metri.
Pe aceeasi distanta, juniorii I au mai urcat de patru ori pe treapta a doua a podiumului de premiere. Medalii de argint au cucerit echipajul de canoe 4, in componenta Stefan Bogdan, Ionel Rodion, Cezar Mihalache, Ionut Biru, cel de kaiac 4, fete format din Rodica Sterpu, Alexandra Alexa, Nicoleta Moldoveanu, Octavia Moldoveanu precum si juniorii II, Eduard Toader si Antonel Vasii la canoe 2 si Mihaela Sterpu la kaiac simplu.
"Rezultatele de la nationalele de kaiac canoe de juniori sint foarte bune, dar de fapt sint cele asteptate. Doi dintre sportivii nostri, Alin Rusen si Rodica Sterpu au ramas deja in cantonament la loturile nationale, pentru ca ei sint deja nominalizati pentru Campionatele Europene de la Beograd, ceilalti zece vor participa la trialul de selectie pentru completarea loturilor nationale", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Comentarii