Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi sensuri unice în municipiu pentru fluidizarea traficului

la iniţiativa Serviciului Rutier au fost instituite sensuri unice pe mai multe sectoare de drum, în special în zone unde sunt instituţii de învăţământ şi traficul este intens • şi pe strada Mihail Sebastian, unde este sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila se circulă pe un singur sens

 

Atenţie şoferi! Noi sensuri unice au fost instituite în municipiu, în scopul fluidizării traficului în zona unor şcoli, unde maşinile vin una după alta, atunci când cei mici sunt aduşi de părinţi la cursuri, ori preluaţi la finalul programului. Şi pe strada unde are sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila se circulă, mai nou, pe un singur sens.

De la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila s-a comunicat faptul că, din această săptămână, au fost instituite sensuri unice pe următoarele sectoare de drum:

- Strada Frumoasă, sectorul de drum cuprins între Calea Călăraşilor şi strada Şcolilor, sensul spre strada Şcolilor;

- Strada Mihail Sebastian, unde se află sediul IPJ Brăila, sectorul de drum cuprins între strada Radu Campiniu şi strada Polonă, sensul spre strada Polonă;

- Strada Ghioceilor, sectorul de drum cuprins între strada Tineretului şi strada Franceză, sensul spre strada Franceză;

- Strada Franceză, sectorul de drum cuprins între strada Ghioceilor şi Bulevardul Dorobanţilor, sensul spre Bulevardul Dorobanţilor.

Acestea au fost instituite la iniţiativa Serviciului Rutier, cu acordul administratorului de drum, pentru decongestionarea şi fluidizarea traficului rutier şi pentru prevenirea ambuteiajelor.
Categorie articol: 

Comentarii