Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi premii pentru elevii brăileni la Concursul de matematică “Cristian S. Calude”

• câştigătorii provin de la Şcoala “Fănuş Neagu” şi de la colegiile “Murgoci” şi “Bălcescu”

 

Pe 10 noiembrie, la Galaţi, s-a desfăşurat cea de-a doua secţiune a Concursului Interjudeţean de Matematică “Cristian S. Calude”, dedicată elevilor din clasele VII-XII. La competiţie au participat aproape 300 de concurenţi din 11 judeţe: Brăila, Galaţi, Constanţa, Buzău, Bacău, Braşov, Iaşi, Tulcea, Ialomiţa, Vaslui şi Neamţ, plus municipiul Bucureşti. La fel ca la ediţiile precedente, elevii brăileni s-au numărat printre laureaţi, câştigând şapte menţiuni. Astfel, la clasa a VII-a, premiată a fost Roxana Grozea de la Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci”, pregătită de prof. Daniela Covaci, iar la clasa a VIII-a distincţia a fost obţinută de

Andrei Mărgărit, elev la Şcoala Gimnazială “Fănuş Neagu”, îndrumat de prof. Daniela Tilincă. La clasa a IX-a, menţiune au primit doi elevi de la Colegiul   Naţional “Gh. M. Murgoci”: Bogdan Popa şi Dragoş Fromea. Ambii sunt coordonaţi de prof. Cătălin Stănică. Tot două menţini s-au obţinut şi la clasa a X-a, prin elevii Claudiu Mogodeanu - Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci”, prof. coordonator Nazeli Boicescu şi Andrada Badea - Colegiul Naţional “Nicolae Bălcescu”, prof. Gabriel Daniilescu. La clasa a XI-a premiată a fost Irina Donescu. Aceasta învaţă tot la Colegiul “Bălcescu” şi este pregătită de prof. Carmen Botea.

Reamintim că la secţiunea dedicată claselor IV-VI, desfăşurată pe 20 octombrie, elevii din Brăila au câştigat nouă distincţii: un premiu II şi opt menţiuni.

Felicitări elevilor şi profesorilor îndrumători!

 
Categorie articol: 

Comentarii