Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi performante pentru Scoala de fotbal "Luceafarul"

In aceasta saptamina, intre scolile de fotbal "Luceafarul" Braila si "Atletico Junior" Calarasi s-au disputat trei meciuri la tot atitea categorii de virsta, iar rezultatele bune au fost de partea brailenilor, cu toate ca meciurile au avut loc la Calarasi. Cele trei formatii brailene insotite de presedintele clubului, Laurentiu Calu si antrenorul Dumitru Bulancea s-au impus in doua jocuri, iar cel de-al treilea s-a incheiat la egalitate.
La grupa copiilor nascuti in anul 1997, Luceafarul a cistigat cu 5-2, golurile invingatorilor fiind inscrise de Teo Visan, Marius Gavrila 2, Boisan si Rusu.
In cel de-al doilea meci, cel rezervat copiilor nascuti in anul 1998, brailenii au cistigat cu 11-7. Cu 8 goluri marcate Florin Coman a fost cel mai bun jucator de pe teren, celelalte trei reusite apartinindu-i lui Valentin Radu.
Cei mai mici fotbalisti au fost la egalitate la finalul disputei cu omologii de la Calarasi, 6-6. Madalin Calu a deschis scorul pentru Luceafarul, a urmat un hat trick al lui Valentin Munteanu si o dubla a lui Liviu Gheorghe.
"Valoarea copiilor creste numai prin astfel de actiuni, de aceea principala noastra preocupare este aceea de a le asigura partide de verificare atit pe teren propriu cit si in deplasare. La Calarasi copiii nostri s-au comportat foarte bine si rezultatele confirma aceasta afirmatie a mea", a declarat Laurentiu Calu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii