Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi metode de lucru cu copiii cu nevoi speciale

In curind, Braila va fi gazda celei de-a doua editii a simpozionului national "Sprijinul tau de azi ma ajuta sa devin independent miine". Acesta se adreseaza tuturor dascalilor si specialistilor care au elevi cu dificultati de invatare sau comportamentale, tuturor celor care promoveaza ideea ca scoala trebuie sa se adapteze nevoilor elevului. Scopul simpozionului consta in valorizarea lucrului in echipa interdisciplinara, popularizarea documentelor curriculare adaptate, prezentarea instrumentelor de lucru utilizate in predarea diferitelor discipline scolare, la clasa incluziva si in munca individuala cu elevul cu cerinte educative speciale (CES) si promovarea unor metode de bune practici in lucrul cu parintii si comunitatea.
Cadrele didactice din invatamintul preuniversitar, cadrele didactice de sprijin, psihologii, psihopedagogii, mediatorii scolari, logopezii, consilierii scolari si managerii educationali mai au ragaz pina pe 15 noiembrie sa se inscrie la simpozion. Acestia trebuie sa completeze fisa de inscriere si sa o trimita la adresa de e-mail: simpozionbr2009@yahoo.com. Taxa de participare este 25 de lei.
Simpozionul are loc pe 7 februarie 2009, la Scoala "M. Kogalniceanu".
Coordonatorii simpozionului national sint profesorii Dorin Chiru, directorul Scolii "M. Kogalniceanu", Viorica Mihalache, directorul Scolii Speciale si Marian Closca, directorul Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala.
Simpozionul este organizat de Scoala "M. Kogalniceanu", Scoala Speciala si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si Casa Corpului Didactic.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii