Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi locuri de muncă pentru brăileni

Brăilenii care vor să îşi găsească un loc de muncă au la dispoziţie 214 posturi oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila.
Există joburi atât pentru cei cu experienţă în câmpul muncii, cât şi pentru debutanţi.
În administraţia publică sunt vacante trei posturi. Direcţia de Asistenţă Socială şi Unitatea Administrativ Teritorială Bărăganu caută inspector de specialitate în administraţia publică (studii superioare, vechime 1 an), iar la Primăria Brăila este nevoie de un şef serviciu instituţie publică (studii superioare).
Persoanele care au o experienţă în muncă de cinci ani pot opta pentru un job de electromecanic, cei cu 4 ani vechime pentru agent transport valori sau casier încasator, iar cei cu 3 ani de activitate pot deveni lucrător gestionar. Cei care îşi caută primul loc de muncă pot alege să fie agent de vânzări, asistent farmacist, gestionar depozit, îngrijitor animale sau vânzător. Alte posturi valabile sunt cele de zugrav, zidar, şef garaj, mecanic auto, fierar betonist, croitor, ospătar sau patiser.
Lista completă a locurilor vacante o găsite pe site-ul www.braila.anofm.ro. Brăilenii interesaţi pot cere informaţii şi îşi pot depune dosarele la sediul Agenţiei din Bld. Dorabanţilor nr. 603-605 sau la punctele de lucru Făurei şi Însurăţei.

 
Categorie articol: 

Comentarii