Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi donaţii pentru campania “Un înger de Crăciun”

• ieri, doi brăileni cu suflet mare au făcut donaţii în bani pentru a le oferi o mică bucurie copiilor mai puţin norocoşi din Brăila

 

În urmă cu exact o săptămână Asociaţia Pentru Adevăr şi cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” deschideau campania “Un înger de Crăciun”, demers prin care încercăm să îl aducem pe Moş Crăciun în casele copiiilor mai puţin norocoşi din Brăila. În doar şapte zile, pe adresa de mail şi pe reţelele de socializare am  primit peste 100 de mesaje de la oamenii care doreau să ofere o fărâmă de bucurie copiilor. Unii dintre voi aţi ales să le procuraţi personal cadourile pe care şi le doresc aceştia, alţii aţi făcut donaţii în bani, iar volunatrii noştri vor avea grijă ca dorinţele lor să se împlinească. Şi ieri au sosit donaţii la redacţie, doi brăileni cu suflet mare dăruind câte 100 lei, bănuţi cu care vom cumpăra cadouri ce vor ajunge în sacul Moşului.

Le mulţumim acestor donatori şi, în egală măsură, le mulţumim din suflet tuturor celor care au rezonat cu mesajul acestei campanii şi s-au oferi să fie “îngeri” de Crăciun pentru copiii mai puţin norocoşi.

Reamintim că pentru a putea gestiona mai uşor această campanie, îi rugăm pe toţi cei care aţi primit până acum scrisoare de la un copil să confirmaţi primirea la aceeaşi adresă de mail - uningerdecraciun@yahoo.com - şi să ne lăsaţi şi un număr de telefon la care să vă putem contacta. Pentru cei care aşteaptă să facă o faptă bună, vă anunţăm că alte zeci de scrisorele sunt pe drum şi le veţi primi pe măsură ce vor ajunge la noi. Precizăm că toate darurile trebuie aduse la sediul redacţiei noastre: Str. Mihai Eminescu nr. 56, etaj 2, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00, până vineri, 14 decembrie.

La finalul acestei campanii va fi organizat un spectacol, în săptămâna dinaintea Crăciunului, şi toate cadourile strânse până atunci, fie că sunt oferite punctual de dumneavoastră unui anume copil sau vor fi cumpărate de voluntarii noştri, vor ajunge în sacul magic al lui Moş Crăciun. Iar pentru a-l ajuta pe Moş, vă rugăm ca pe cutie sau punguţă să scrieţi citeţ numele copilului. Locaţia o vom alege în funcţie de numărul de participanţi. Moşul darnic, obosit de atâta drum, trebuie şi el recompensat cu o cană de lapte cald şi o prăjiturică. Iar cât îşi va trage sufletul îl vom încânta cu colinde, cântecele şi poezii. Un eveniment la care sunt aşteptaţi toţi care sunteţi sau vă doriţi să fiţi un înger de Crăciun pentru un copil mai puţin norocos.

Cei care, din diferite motive, nu pot ajunge să achiziţioneze personal cadoul unui copil, vă reamintim că Asociaţia pentru Adevăr pune la dispoziţie un cont unde se pot face donaţii:

 

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

 

Aşadar, anul acesta, de Crăciun, şi tu poţi să fii un înger! Fii îngerul care binecuvântează Crăciunul unui copil mai puţin norocos!

Îndeplineşte-i dorinţa, oferă-i darul mult aşteptat sau donează!

#impreunadecraciun
Categorie articol: 

Comentarii