Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi concursuri pentru inspectorii scolari

Saptamina trecuta a expirat perioada de depunere a candidaturilor pentru posturile de inspectori scolari.
Pentru cele 14 posturi disponibile, majoritatea de cite o jumatate de norma, s-au inscris 11 persoane. Singurul post pentru care s-au inscris doua persoane este cel de inspector responsabil cu activitatea educativa formala si nonformala. Si-au depus candidaturile Adriana Dumitrescu, profesor de istorie la Grupul Scolar "Anghel Saligny" si actualul inspector, numit cu detasare, Viorica Tanase. Inspectorul responsabil cu personalul, prof. Aristica Balaban, a spus ca nu a ramas nici un post fara candidati, pentru ca unii s-au inscris pe doua jumatati de norma.
Pentru postul de inspector la invatamintul preprimar s-a inscris educatoarea Elena Hrimiuc, desi cu detasare a functionat pina acum Ecaterina Palade. Pentru postul de inspector responsabil cu integrarea europeana si programele comunitare s-a inscris actualul inspector numit cu detasare, Romeo Mocanu, iar pentru postul de inspector de geografie s-a inscris tot actualul detinator al functiei, prof. Catalin Canciu. Situatii similare, adica actualii ocupanti ai posturilor sint singurii inscrisi, mai sint pentru: educatie fizica si sport si minoritatea romilor - Denisia Dediu, fizica - Mihail Dafinei, alternative educationale - Aurelia Stroe, arte - Dorin Sipos. Pentru jumatate de norma de inspector responsabil cu invatamintul special, centrele logopedice si disciplinele socio-umane s-a inscris prof. Georgela Taranu, inspector responsabil cu perfectionarea. Pina acum pe acest post a functionat prof. Valerica Danaila.
Pentru postul de inspector de matematica s-a inscris la concurs doar profesoara Mihaela Giurca, desi in urma cu doar citeva zile a fost numit cu detasare pe post un nou inspector, prof. Catalin Stanica. Mihaela Giurca a fost numita pe postul de inspector de matematica cu detasare, inca de la inceputul anului scolar 2006 - 2007 insa a picat concursul din noiembrie, iar pe post a fost numit, tot cu detasare, profesorul Valentin Damian de la Liceul de Arta. In urma cu citeva zile, profesorul Valentin Damian a renuntat la post si a fost numit, tot cu detasare, un alt profesor, Catalin Stanica, de la Scoala "Mihai Eminescu". Acum, la concurs, profesorul numit cu detasare nu s-a mai inscris, insa pe lista a aparut din nou profesoara Mihaela Giurca.
Miercuri, 14 martie, la Inspectoratul Scolar se vor afisa programarile concursurilor ce se vor desfasura in perioada 27 martie - 2 aprilie.
Categorie articol: 

Comentarii