Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noapte de coșmar pentru o bătrână din Lacu Dulce: Soțul decedat, depus în biserică, ea, tâlhărită acasă

* aseară, bătrâna s-a întors de la biserică, unde îl avea depus pe soţul său decedat, iar când a ajuns acasă a găsit un bărbat în locuinţă * acesta a lovit-o şi i-a cerut banii, bătrâna reuşind abia în zorii zilei să îl dea afară pe individ *

 

 

O bătrână din cartierul Lacu Dulce a avut parte de o noapte de coşmar din cauza unui individ care a dat buzna în casă pentru a-i lua banii. Aseară, femeia de 82 de ani s-a întors de la biserica de pe Râmnicu Sărat, unde era depus soţul său decedat, dar acasă, unde nu mai era nimeni din familie, întrucât nu are copii, a găsit un bărbat necunoscut. Acesta i-a cerut insistent banii, ba chiar a lovit-o, în ciuda faptului că femeia i-a spus în mod repetat că nu are. Bătrâna a stat cu sufletul la gură ore în șir, pentru că nu avea cui să ceară ajutorul. După ceva timp, a reuşit să îl dea afară din casă pe vizitatorul nepoftit, însă acesta s-a aşezat în dreptul ferestrei casei şi a continuat să urle că vrea banii.

Abia dimineaţă, în jurul orei 5.00, după ce individul a plecat, ea a cerut ajutorul unei vecine. S-a dat alarma la numărul de urgenţă 112, iar poliţiştii au mers la faţa locului pentru investigaţii. La acest moment, echipajele sunt încă în zona cartierului Lacu Dulce, fiind însoţite şi de un câine de urmă, care îl caută pe suspect. Se pare că individul ar fi furat totuși vreo 3.000 lei din casa bătrânei, însă informaţia nu a fost deocamdată confirmată.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila ne-au confimat însă faptul că, în jurul orei 5.45, au fost sesizaţi cu privire la incident şi ancheta este acum în desfăşurare.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii