Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nistor mai vrea un mandat de deputat

• asta a anunţat, vineri, preşedintele PMP Brăila, Marioara Nistor, cu precizarea că a primit deja aprobarea în Comitetul Executiv Judeţean pentru a fi nr. 1 pe listă • deşi nehotărât în privinţa poziţiei, consilierul judeţean Viorel Botea susţine că va fi pe lista PMP Brăila pentru Senat

 

Preşedintele PMP Brăila, Marioara Nistor a anunţat, vineri, că va mai candida pentru încă un mandat în Camera Deputaţilor. Aceasta a susţinut o conferinţă de presă alături de prim-vicepreşedintele popularilor brăileni, Viorel Botea, pentru a face publice deciziile stabilite în cadrul Comitetului Executiv Judeţean de joi seară. Potrivit celor doi, obiectivul partidului la nivel naţional este de a obţine un procent cuprins între 15% şi 20%, iar pe plan local minim 15%.

„Vom candida la aceste alegeri singuri pentru că vrem să dovedim că suntem o adevărată forţă politică a României. Candidaturile nu le-am stabilit încă. Aseară (n.r. - joi) am avut Comitetul Executiv Judeţean. Eu mi-am depus intenţia de a candida la Camera Deputaţilor şi am fost validată pentru poziţia nr. 1. Îmi doresc să candidez, să mai obţin încă un mandat pentru că ştiu foarte bine judeţul Brăila şi cunosc şi brăilenii. Experienţa pe care am acumulat-o în decursul anilor şi relaţiile din zona societăţii civile şi antreprenoriale, experienţa mea profesională şi politică, sunt atuuri care mă determină să mai vreau încă un mandat în Legislativul României”, a declarat Nistor.

Parlamentarul a afirmat că are pregătite şi câteva proiecte care se axează pe dezvoltarea şi construirea de creşe şi grădiniţe, dar şi pe accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea judeţului.

„După alegeri, în funcţie de scorul pe care îl vom obţine, vom vedea dacă şi cu cine ne vom alia. Dar ceea ce ne dorim, în frunte cu preşedintele nostru Traian Băsescu, este ca PMP să dea premierul României şi acela să fie Traian Băsescu”, a mai punctat sursa citată.

Botea vrea în Senat

La rândul său, prim-vicepreşedintele PMP Brăila, Viorel Botea, a afirmat că şi el şi-a exprimat decizia în cadrul CExJ de a se afla pe lista partidului la alegerile Parlamentare, pentru un fotoliu de senator. Chiar şi aşa, consilierul judeţean susţine că încă nu s-a decis dacă vrea să fie primul pe listă.  

„Am avut o discuţie în Consiliul Execuiv Judeţean, unde şi eu mi-am depus candidatura şi le-am spus colegilor că voi candida la Senat. Deocamndată nu pot să spun şi nu mi-am exprimat dorinţa neapărat de a candida pe locul 1 la Senat. Mai aşteptăm puţin să vedem şi evoluţia lucrurilor atât la nivel local, cât şi la nivel naţional. Momentan să zicem doar că această candidatură va fi de pe poziţia 1, dar repet, e funcţie de binele şi de bunul mers al organizaţiei. Dar cu siguranţă voi candida pe lista de la Senat, fiindcă rezultatele pe care le-am obţinut, notorietatea pe care o am de-a lungul timpului, atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere politic, ne determină să considerăm că prezenţa mea pe lista de candidaţi de la Senat, este una benefică”, a afirmat Botea.
Categorie articol: 

Comentarii