Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nimic despre Consiliul Judetean Braila

In fiecare luni dimineata, Gheorghe Bunea Stancu sustine o conferinta de presa la sediul PSD, chit ca are sau nu are ce vorbi. Ieri, de exemplu, a mai bifat o astfel de conferinta in care nu a avut subiect. Cititi ziarul Obiectiv de astazi, sa vedeti cam ce teme il preocupa pe presedintele Consiliului Judetean Braila. Sa le analizam impreuna.
In primul rind, Stancu nu e de acord cu ce a declarat consilierul Vasile Datcu. Cum adica sa poata candida doar cei care au bani, intreaba suparat Stancu, dupa care vine cu o replica, cacofonie, care il demasca drept un mare demagog: "Ar insemna sa eliminam din start tinerii, pentru ca nu au apucat sa adune avere". Apoi, acelasi Stancu il ia la misto inca o data pe conservatorul Ghiorghi Obreja, transmitindu-i ca, in ciuda protocolului cu PC, nu va fi primit in nici un colegiu electoral din partea PSD. Iar in finalul conferintei de presa nu ramine dator liberalilor, pe care ii acuza ca au preluat de la democrati rolul de Gica Contra, in CJ si CLM.
Agenda presedintelui Consiliului Judetean Braila este, iacata, inspirata din problemele care ii preocupa, care ii macina pe cetateni. De asta l-au ales oamenii pe Bunea Stancu, ca sa afle de la el ce parere are despre faptul ca un "anonim" ca Datcu a cuvintat intr-o buna zi ceea ce visase noaptea. Da, alegatorii mureau de curiozitate sa afle cum ii priveste presedintele Consiliului Judetean pe consilierii PNL: ca pe Gica Pro sau ca pe Gica Contra. Acum, ca Bunea Stancu a lamurit acest mister, cetatenii se pot aseza linistiti la locurile lor si sa astepte ca presedintele Consiliul Judetean Braila sa inceapa sa organizeze si conferinte de presa in care sa spuna cum merge treaba in institutia pe care o conduce, ce proiecte are in derulare, sa avanseze termene clare cind acestea vor fi finalizate (pentru a putea fi tras la raspundere, in caz ca nu le respecta), sa explice cum va face rost de bani pentru ridicarea catunelor din judet macar la nivel de comune - caci orase e prea mult spus - si cite si mai cite.
Inteleg ca Stancu este si presedinte al PSD Braila. Dar daca oamenii aveau nevoie de un comentator politic in fruntea Consiliului Judetean probabil ca l-ar fi rugat pe Ion Cristoiu sa vina sa candideze si-l lasau pe Stancu in plata Domnului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii