Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A nimerit turcul Brăila şi a uitat să mai plece

un bărbat de 37 de ani a intrat legal în ţara noastră, dar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României • a fost depistat la Brăila de poliţiştii de la Imigrări

 

Un cetăţean turc s-a stabilit la Brăila, chiar dacă nu mai avea drept legal de a sta pe teritoriul ţării noastre. În ziua de 4 noiembrie, poliţiştii Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

A fost depistat un bărbat din Turcia, în vârstă de 37 de ani, care a intrat legal în România, însă, la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre şi nici nu a întreprins demersuri pentru prelungirea valabilităţii actului respectiv. Poliţiştii au emis pe numele cetăţeanului turc o decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligat să părăsească ţara în cel mult 15 zile. Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată, modificată şi completată.
Categorie articol: 

Comentarii