Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Niculescu: Sper ca baietii sa-mi dea ocazia sa dansez alaturi de Borcea

"Nu cred ca voi juca, am 7 zile de cind stau, nu m-am antrenat deloc si e destul de riscant. Voi avea o discutie si cu doctorul, dar in proportie de 70-80 % nu voi juca. Imi pare rau ca nu joc, pentru ca e foarte frumos pe stadioanele din Anglia, dar sper ca baietii imi vor da ocazia sa dansez alaturi de Cristi Borcea in tribuna", a spus Niculescu.
Atacantul spune ca, daca Dinamo nu va cistiga Grupa B a Cupei UEFA, ar prefera sa joace in primavara europeana cu AEK Atena, cea mai accesibila dintre echipele venite din Champions League, si se fereste de Werder Bremen. "Noi mergem la Londra sa cistigam locul unu in grupa, dar stiti cum e citeodata, nemultumitului i se ia darul, asa ca ar fi bun si locul doi. E bine si asa. Daca avem pretentia sa jucam in Champions League, atunci vom juca cu o echipa din aceasta competitie. Eu as vrea cu AEK Atena, pentru ca la prima vedere pare cea mai accesibila, dintre cele 7 care vin din Liga Campionilor. Putem sa cadem cu oricare dintre ele, mai putin cu Werder Bremen, pentru ca au o echipa foarte puternica", s-a destainuit Niculescu.
Referindu-se la titlul de "cel mai bun fotbalist din campionatul intern" primit alaturi de stelistul Nicolae Dica, Niculescu a spus ca premiul a fost un fel de rasplata a muncii sale. "Pot spune ca sint prieten cu Dica in afara gazonului. Interesant este faptul ca cele mai importante titluri din cariera mea au fost la dublu, tilul de golgheter cu Gigel Bucur si cel de acum cu Dica. Sper insa sa ies campion la simplu".
Catalin Munteanu spune ca si-a prelungit cu doi ani si jumatate contractul cu Dinamo, care era valabil pina in aceasta iarna, si este de parere ca englezii nu se vor omori cu firea in meciul de la Londra. "Va fi un meci cu o miza nu foarte mare si e normal sa existe o anumita relaxare pentru ca si ei sint calificati ca si noi. Speram sa fie un meci bun, cu o atmosfera frumoasa specifica Angliei.
Antrenorul Mircea Rednic a sustinut, marti dupa-amiaza, ultimul antrenament in tara inaintea meciului cu Tottenham. Pentru aceasta partida, tehncianul "ciinilor" nu se va putea baza pe Claudiu Niculescu, Denis Serban si Ze Kalanga, toti accidentati.
Delegatia clubului Dinamo va pleca in Anglia miercuri, la ora 11.00, cu o cursa charter, de pe Aeroportul Aurel Vlaicu.
Dinamo va intilni echipa Tottenham, joi, de la ora 21.45, la Londra, in ultima etapa a grupei B a Cupei UEFA. Daca va cistiga, Dinamo va termina grupa B a Cupei UEFA pe primul loc. In caz contrar, Dinamo va incheia grupa pe locul doi si va intilni in 16-imile Cupei UEFA o formatie care a terminat pe locul trei faza grupelor Ligii Campionilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii