Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Niculescu: Nu avem secrete in fata echipei Benfica

Fotbalistul Claudiu Niculescu a declarat, vineri, dupa ce a efectuat vizita medicala la Institutul de Medicina Sportiva, ca Dinamo nu are de ce sa se fereasca de "spionii" formatiei Benfica Lisabona, care vor urmari evolutia "ciinilor" in turneul de pregatire din Portugalia.
"Nu avem nici un secret in fata celor de la Benfica. Nu ne e teama de spioni, de ce sa ne fie teama? Chiar daca mergeam in alta parte sa ne pregatim tot trimiteau pe cineva dupa noi sa ne urmareasca. O sa vedem si noi citeva dintre meciurile lor pe viu. Nea Mircea i-a vazut deja si cred ca avem timp sa-i cunoastem si noi destul de bine", a declarat atacantul dinamovist.
Catalin Munteanu considera ca in orice parte a Europei ar fi mers sa se pregateasca, Dinamo tot ar fi fost "spionata" de portughezi. "Va fi un turneu benefic, avind in vedere ca vom intilni Benfica in Cupa UEFA. E foarte bine pentru ca ne vom acomoda si cu clima, si cu fotbalul portughez, pentru ca vom juca cu echipe cu acelasi stil ca al Benficai. Chiar daca mergeam in alta parte pentru pregatire si nu in Portugalia, eu cred ca, ajutati de tehnologia din vremurile de astazi, tot ne spionau. In orice parte a Europei", a spus Munteanu.
Ionel Danciulescu a fost foarte multumit ca nu a mai efectuat testul de efort pe bicicleta medicinala. "E binevenita aceasta vizita medicala, pentru a vedea si noi in ce stadiu ne aflam. Nu am mai facut nici testul cu bicicleta. Alergarea am facut-o pe banda si a fost mult mai usor pentru ca venim dupa 10 zile de pregatire. Turneul din Portugalia cred ca va fi binevenit pentru noi, avind in vedere faptul ca vom intilni echipe cu stil de joc apropiat celor de la Benfica. Insa cel mai important e ca la ora jocului sa fim mai buni decit Benfica", este de parere atacantul dinamovist.
Mijlocasul Andrei Margaritescu considera ca anternamentele sint mai grele decit testele de la vizita medicala: "Nu e mai greu decit la antrenamente, acolo e mult mai greu. Si mai ales perioada asta, care e foarte grea pentru toti fotbalistii".
Lotul dinamovist va pleca simbata dimineata, in Portugalia,la Rio Maior, unde va efectua un stagiu de pregatire pina in 3 februarie. In cadrul acestui turneu, Dinamo va sustine cinci meciuri amicale, cu Vitoria Guimaraes (21 ianuarie ), Lokomotiv Moscova (23 ianuarie), Academica Coimbra (25 ianuarie), Uniao Leiria (30 ianuarie) si Rio Maior (1 februarie).
Dinamo va intilni echipa Benfica in 16-imile Cupei UEFA. Prima mansa dintre Benfica si Dinamo se va disputa in 14 februarie, la Lisabona, returul fiind programat la 22 februarie, la Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii