Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicu Niţă a votat contra PSD şi a modificărilor la Codul Penal

Deputatul PSD Brăila Nicu Niţă a făcut-o de oaie, miercuri, atunci când coaliţia PSD-ALDE a propus la vot modificări la Codul Penal, modificări menite să îl ajute (şi) pe Liviu Dragnea să scape de condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.

Cei din PSD şi ALDE, susţinuţi şi de voturile UDMR, au votat conştiincios pentru modificările la Codul Penal. Mai puţin deputatul PSD Brăila Nicu Niţă, care a votat împotrivă.

Uşurel, nu vă grăbiţi să credeţi că Nicu Niţă ar fi devenit brusc un apărător al statului de drept sau că s-a transformat într-un soi de disident în interiorul partidului.

Nu, pur şi simplu, Nicu Niţă nu şi-a dat seama la… era să scriu băutură (dar nu e cazul) şi a votat pe dos.

“A fost o eroare a sistemului electronic. Cred că am băgat cartela prea devreme. A fost o greşeală şi am explicat asta liderului de grup. Mi-am cerut scuze!”, a declarat Niţă la scurt timp după ce a votat pe dos.

Norocul lui Nicu Niţă a fost că PSD a avut destule voturi încât să treacă la vot modificările aduse Codului de Procedură Penală, că altfel era vai şi-amar de el!

Imaginaţi-vă cam ce i-ar fi făcut Liviu Dragnea lui Niţă dacă din cauza lui ar fi fost nevoit să meargă la puşcărie.

Aşa că, deoarece totul se va termina cu bine pentru Dragnea şi acoliţii lui, deputatul Nicu Niţă poate spera la iertare din partea liderului PSD. Şi, cu puţin noroc, poate spera să prindă un loc eligibil la viitoarele alegeri parlamentare, că am impresia că a început să îi placă să o facă pe deputatul. (Nicu DORMIŢĂ)
Categorie articol: 

Comentarii