Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicu Alifantis vine la Brăila de Ziua Mondială a Teatrului

Pe 27 martie, chiar de Ziua Mondială a Teatrului, în sala studio de la ora 17.00, are loc Gala Premiilor Concursului de interpretare "Poezia inimilor tinere", iar de la ora 19.00, invitat special este brăileanul Nicu Alifantis.

"În fiecare an pe 27 martie, Teatrul «Maria Filotti» îşi face datoria de onoare, de a sărbători aşa cum se cuvine Ziua Mondială a Teatrului. Începem şirul manifestărilor cu un eveniment aşteptat, anunţat încă din luna octombrie a anului trecut - schimbul cultural cu teatrul din Sumen, dat fiind faptul că aceste două oraşe sunt legate de un nume, numele lui Dobri Voinikov, întemeietorul teatrului bulgar la Brăila", a punctat directorul Teatrului "Maria Filotti", Veronica Dorin. În cadrul acestui schimb cultural, Teatrul "Maria Filotti" prezintă în aprilie, la Şumen, spectacolul lui Radu Afrim, "Omul pernă", ce a obţinut două nominalizări la Gala Premiilor Uniter.

Partenerii concursului de poezie sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean, Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati", Centrul de Creaţie şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret.
Categorie articol: 

Comentarii