Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicolita a spart gheata

Miercuri seara Steaua a avut un start foarte bun in partida din Turcia, si dupa numai 12 minute o conducea cu 2-0 pe Galatasaray, in urma reusitelor lui Dayro Moreno si Banel Nicolita, dar si cu largul concurs al portarului gazdelor, Aycut.
"Jardel" de la Braila a reusit o acrobatie de exceptie si a urcat scorul la 2-0 in favoarea oaspetilor, dupa o faza ivita tot dintr-o degajare gresita a portarului turcilor.
Galatasaray si-a revenit din soc, a reusit sa egaleze, a cerut si un penalty, neacordat insa de arbitrul francez, Laurent Duhamel, dar a tremurat pe final, cind Goian a trimis mingea, cu capul, putin pe linga tinta.
Banel Nicolita a marcat din nou pentru formatia din Ghencea dupa o pauza de 9 luni. Stelistul marcase ultimul gol in campionatul trecut pe 10 noiembrie, fiind unicul gol, in victoria pe care Steaua a obtinut-o in jocul cu Universitatea Craiova.
Ca de obicei, Mihai Ciobanu, unul dintre antrenorii lui Nicolita a fost cu sufletul la gura pe toata perioada meciului de la Istanbul, iar la final a precizat ca fostul lui elev a avut prestatie foarte buna.
"Ma bucur pentru Nicolita, pentru ca este un sportiv deosebit de util echipei, pentru ca are o mare disponibilitate la efort si in felul acesta le-a dat o palma celor care, in ultima vreme nu prea il mai agreau. "Jardel" a avut evolutii bune la Steaua, la nationala, cu toate ca nu a jucat intotdeauna pe postul lui favorit. Este un jucator de travaliu si din punctul meu de vedere, golul lui de la Galatasaray este foarte important, pentru el, pentru Steaua si cred ca formatia bucuresteana are acum prima sansa la calificarea in grupele Ligii Campionilor", a declarat Mihai Ciobanu, fostul antrenor al lui Jardel, pe vremea in care actualul stelist evolua la Dacia Unirea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii