Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicolas Sarkozy a devenit tatăl unei fetiţe

Sarkozy, care trecuse pe la clinică în cursul după-amiezii, dar a fost nevoit să plece în Germania la o reuniune a zonei euro, a sosit la maternitate la câteva ore după naşterea copilului, transmite BBC. Potrivit Europe 1, fetiţa s-a născut la ora locală 20.00 (21.00, ora României).
Palatul Elysee a spus că nu va face niciun anunţ, întrucât este vorba despre o chestiune privată, de familie.
Este primul copil pentru soţii Bruni-Sarkozy, care s-au căsătorit în 2008, după ce Sarkozy devenise primul preşedinte care a divorţat în exerciţiul funcţiunii. Carla Bruni mai are un fiu dintr-o relaţie anterioară, iar Sarkozy încă trei fii, din cele două căsătorii anterioare.
Într-un interviu acordat canalului France 2, prima doamnă a spus că nu a vrut să cunoască sexul copilului înainte de a se naşte, preferând să fie o surpriză.

Carla Bruni-Sarkozy îşi doreşte să treacă mai repede peste această perioadă

Carla Bruni-Sarkozy, singura primă doamnă a dat naştere unui copil pe durata mandatului soţului ei, a fost discretă în timpul sarcinii şi a apărut rar în public. Ea a declarat pentru cotidianul Le Parisien că nu va face publice fotografii ale copilului, întrucât "expunerea publică este o alegere pe care trebuie să o facă o persoană la vârstă adultă". Ea a insistat, de asemenea, că publicul francez este puţin interesat de sarcină şi că, personal, îşi doreşte să treacă mai repede peste această perioadă.
Martori oculari de la clinica unde a născut Carla Bruni spun că a fost insistuit un cordon de securitate, iar mulţimea de curioşi strânşi acolo şi jurnaliştii au fost nevoiţi să se mute la 100 de metri depărtare de intrare. Există informaţii că persoanele care vizitau tinere mămici din maternitate au fost percheziţionate de poliţie înainte de a le fi permis accesul.
Sarkozy trecuse pe la clinică miercuri, dar a plecat în scurt timp, Palatul Elysee anunţând că trebuie să călătorească la Frankfurt pentru convorbiri cu Angela Merkel, cancelarul german, directorul FMI, Christine Lagarde, preşedintele în exerciţiu al CE, Jean-Claude Trichet, şi alţi înalţi oficiali. Discuţiile, informale, preced summitul UE care începe duminică la Bruxelles.
Categorie articol: 

Comentarii