Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicolas Sarkozy cere retragerea de pe piata a unei papusi voodoo cu imaginea sa

Nicolas Sarkozy a cerut retragerea de pe piata a unei papusi voodoo, creata dupa imaginea sa si insotita de un set de 12 ace, care a fost pusa in vinzare in magazine impreuna cu un manual de instructiuni, relateaza The Times, in editia electronica.
Avocatul presedintelui francez, Thierry Herzog, a anuntat editura K&B ca daca nu va retrage de la vinzare papusa, Sarkozy va actiona in judecata societatea pentru prejudicierea imaginii.
"Nicolas Sarkozy, Voodoo Manual", creat de "specialistul in vrajitorie", Yael Boognese, este considerat o satira. "Datorita vrajilor lui Yael Rolognese, un specialist in vrajitorie, il poti deochea pe Sarkozy si il poti impiedica sa faca si mai mult rau", se arata in prezentarea pachetului, in care este inclusa si o biografie satirica a sefului statului francez.
Cele mai cunoscute replici ale presedintelui, cum ar "Munciti mai mult, pentru a cistiga mai mult", sau "Dispari, ratatule!" (cuvinte adresate unui cetatean care a refuzat sa dea mina cu Sarkozy) apar scrise in anumite parti ale corpului papusii, iar cumparatorul trebuie sa infinga unul sau mai multe ace, dintre cele 12, intr-una din zonele unde sint scrise aceste citate.
Un numar de 20.000 de exemplare ale papusii au fost puse in vinzare. Casa de editura K&B a refuzat sa retraga papusile de la vinzare, subliniind ca aceasta cerinta este disproportionata, avind in vedere aspectul satiric al proiectului si faptul ca Nicolas Sarkozy este o personalitate politica.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii