Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicolae Soare a decedat

Fostul comentator al Departamentului "Sport" de la Radio România Actualităţi, Nicolae Soare, a încetat din viaţă, la vârsta de 79 de ani, urmând să fie înmormântat astăzi, la Bistriţa.
Nicolae Soare şi-a început cariera ca jurnalist la Revista "Fotbal" şi, după o scurtă perioadă, s-a mutat la departamentul Sport al Radiodifuziunii Române. Profesionalismul şi talentul l-au propulsat în funcţia de şef al departamentul "Sport", fiind considerat "părintele" multor comentatori renumiţi ai emisiunii "Fotbal minut cu minut", unul dintre programele cele mai ascultate ale postului public de radio. Concomitent cu activitatea de jurnalist sportiv, a fost realizatorul emisiunii "Orele serii".
Jurnalistul Ilie Dobre a precizat că a debutat în calitate de comentator sportiv sub comanda lui Nicolae Soare. "A fost un om deosebit şi un profesionist desăvârşit. A fost şef o perioadă lungă la departamentul Sport, a contribuit la formarea multor comentatori. Chiar eu am debutat cu el în carieră. Din păcate, a murit duminică, iar astăzi va fi înmormântat la Bistriţa. Dumnezeu să-l odihnească", a spus Dobre.




Categorie articol: 

Comentarii